Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Глюкометр Contour Plus

Байєр
Артикул: 1045231
Глюкометр Contour Plus
Написати відгук
514.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 5.14грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваBayer
ВиробникБайєр
Країна виробництваШвейцарія
ФормаГлюкометр

Інструкція Глюкометр Contour Plus

Опис

Для проведення замірів рівня глюкози в крові використовується Глюкометр CONTOUR PLUS Контур Плюс. Інструкція вказує, що прилад є обов'язковим для пацієнтів з цукровим діабетом і дозволяє проводити виміри, як в умовах стаціонару, так і вдома самостійно.

Особливості глюкометра Contour Plus:

Два режима роботи глюкометра: базовий і розширений. Це можливість персоналізувати глюкометр під свої потреби; Виняткова точність - Мультіімпульсная технологія: 7-кратна оцінка; Відстежує середні показники рівня глюкози за 7, 14 і 30 днів; Індикатори прийомів їжі: "до" і "після" їжі допомагають оцінити вплив їжі на рівень глюкози в крові; Функція звукового нагадування в глюкометр нагадає вам про необхідність заміряти рівень глюкози в крові після їжі.

Склад

В процесі виготовлення глюкометра використані тільки якісні міцні матеріали, які забезпечують тривалий термін експлуатації. Виробник застосував найпрогресивніші технології, які дозволяють отримати точний вимір в лічені секунди без особливих зусиль.

Комплектація глюкометра Contour Plus:

глюкометр; пристрій для проколювання пальця; 5 ланцетів (голки для прокаливателя); керівництво користувача; довідник по експлуатації; щоденник для ведення записів; чохол для зберігання апарату; гарантія.  

Тест-смужки в комплектацію не входять.

Показання

Глюкометр потрібно мати всім хворим на цукровий діабет, адже рівень цукру потрібно контролювати постійно і за результатами цих вимірів коригувати лікування.

Прилад має наступні особливості:

робить максимально точні виміри, завдяки використанню в тест-смужках особливих ферментів. Похибки практично виключені; передбачена особлива технологія, яка допомагає запобігти помилкам, які виникають через неправильне кодування; якщо при нанесенні крові на смужку стався недобір, протягом 30 секунд можна нанести кров ще раз. На результати вимірювання така маніпуляція не вплине; для вимірювань необхідна мінімальна кількість крові; для поліпшення роботи можна використовувати розширений режим, який дозволяє відстежити показники за тиждень, проводити дослідження перед прийомом їжі і після, включити будильник; має широкий діапазон вологості і температури; прилад можна використовувати в будь-яких умовах навіть на висоті; діапазон гематокриту від 0 до 70%.

Протипоказання

У приладу практично немає протипоказань. Вимірювання можуть проводити навіть здорові люди для контролю цукру в крові. Після використання пацієнти залишають виключно позитивні відгуки.

Поширені запитання