Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гіалухон розчин для ін'єкцій 60 мг/90 мг шприц 3мл

S.C. ROMPHARM Company S.R.L
Артикул: 1053925
Гіалухон розчин для ін'єкцій 60 мг/90 мг шприц 3мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 12.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникS.C. ROMPHARM Company S.R.L
Країна виробництваРумунія

Інструкція Гіалухон розчин для ін'єкцій 60 мг/90 мг шприц 3мл

Склад

Гіалуронат натрію 60 мг/3 мл та хондроїтин сульфату натрію 90 мг/3 мл.

Опис

Гіалуронова кислота - необхідний компонент екстрацелюлярного матриксу, присутній у високих концентраціях у складі суглобового хряща та синовіальної рідини. Ендогенна гіалуронова кислота забезпечує в'язкість та еластичність синовіальної рідини, а також є необхідним для формування протеогліканів у суглобовому хрящі.

При остеоартрозі відзначається дефіцит та якісні зміни гіалуронової кислоти у складі синовіальної рідини та хряща. Внутрішньосуглобове введення гіалуронової кислоти на тлі дегенеративних змін поверхні синовіального хряща та патології синовіальної рідини призводить до покращення функціонального стану суглоба.

Хондроїтину сульфат складається з дисахаридних залишків D-глюконової кислоти та глюкозаміногліканами. Належить до групи хондропротекторів - є стимулятором регенерації тканин, сприяє утриманню води та відновленню функцій, що амортизують, у хрящових тканинах. Чинить протизапальну дію, дозволяє збільшити рухливість суглобів і знизити больові відчуття. Хондроїтин сульфат проникає в структури матриксу хрящової тканини і безпосередньо впливає на метаболічні процеси. Сприяє синтезу та захисту колагену, який є структурною основою всіх сполучнотканинних структур.

Показання

Гіалухон показаний в якості в'язкоеластичної добавки або для заміщення синовіальної рідини в суглобах людини, таких як колінний суглоб та інші синовіальні суглоби (тазостегновий суглоб, суглоби кісточки, плеча, ліктя, зап'ястя, пальців рук і ніг, а також скронево-нижньощелепного та суглобів дужок хребців).

Гіалухон показаний для симптоматичного лікування дегенеративних захворювань синовіальних суглобів, таких як остеоартрит легкого-важкого ступеня тяжкості. Гіалухон має змащувальну та опорну дію.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці. Не заморожувати.

Упаковка

1 попередньо наповнений шприц в упаковці.

Виробник

К.Т. Ромфарм Компані С.Р.Л., Румунія.

Поширені запитання