АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гемохілс сироп 200 мл

Isha Agro Developers
Артикул: 1053206
Гемохілс сироп 200 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 23.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваГемохілс
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
Кількість в упаковці200 мл
ВиробникIsha Agro Developers
Країна виробництваІндія
ФормаСиропи
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

Опис

Алое барбаденсіс

Природна скарбниця поживних речовин: амінокислоти, антрахінони, ферменти, мінерали, мікроелементи, моно- та полісахариди, саліцилова кислота, сапоніни, стерини, вітаміни. Алое століттями використовується в традиційній медицині для прискорення регенерації шкіри, профілактики грибкових, вірусних та бактеріальних інфекцій, покращення стану шкіри завдяки своїм зволожуючим властивостям, придушення запальних процесів та запобігання утворенню рубців та шрамів. Завдяки безлічі активних інгредієнтів, алое покращує травлення, зменшує бродіння, допомагає збалансувати функцію ендокринних залоз, нормалізує ферментативну активність та обмін речовин. Сприяє виведенню токсинів та покращенню видільної функції (очищає кров). Завдяки адаптогенним властивостям, допомагає організму адаптуватися до стресів та несприятливих факторів. Завдяки вмісту фітостероїдів алое підтримує нормальний рівень гормонів в організмі.

Екстракт трифали

Унікальна комбінація із 3 компонентів (Emblic officinalis, Terminalia Beleric, Terminalia chebula), яка: активізує механізми детоксикації печінки, кишечника, нирок та шкіри; покращує обмін речовин; налагоджує роботу (ферментативну активність та перистальтику) органів ШКТ; усуває всі форми інтоксикації організму; підвищує активність неспецифічної імунної системи (макрофаги, лейкоцити, комплемент, інтерферон, лізоцим); має омолоджуючу дію.

Куркума лонга

Завдяки своїм протизапальним та антибактеріальним властивостям куркума широко використовується для лікування акне, псоріазу, екземи, порізів, гнійників та фурункулів. Вона може запобігти бактеріальній інфекції та прискорити загоєння зовнішніх ран.

Тіноспора кордифолія

Ця рослина є сильним імуностимулюючим адаптогеном з вираженими протизапальними та антигістамінними властивостями. Воно має здатність виводити з організму надлишок токсинів, покращувати травлення, виводити токсини та прискорювати обмін речовин.

Ним (Azadirachta indica)

Один з найпотужніших очисників крові та детоксикаторів в аюрведичній практиці. Це потужний природний антисептичний, протигрибковий, противірусний та протигельмінтний засіб. Основна діюча речовина – азадирахтин, до якого дуже чутливі кліщі роду Demodex. Його основна дія на кліщів: припинення живлення, метаморфоз кліщів; стерилізація дорослих особин. Завдяки своїй протизапальній дії він запобігає утворенню інфільтратів, виразок та рубців. Тому препарати, що містять Азадирахту, здавна призначають при різних захворюваннях шкіри, включаючи демодекоз і акне.

Показання до застосування

GEOHILLS®, завдяки раціонально підібраному складу біологічно активних речовин, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, покращує обмін речовин, виводить токсини, підвищує імунітет, виявляє протизапальну, протимікробну, антигістамінну дію, сприяє розсмоктуванню наривів та регенерації.

Протипоказання

Не рекомендується при індивідуальній непереносимості компонентів препарату, вагітності та лактації. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Дозування та застосування

Дозування, що рекомендується: Дітям з 6 років по 5 мл (мл) двічі на день; дітям з 12 років по 10 мл (мл) двічі на день; дорослим – 15 мл (мл) двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Період застосування: до 4 тижнів; можливість та тривалість подальшого застосування необхідно узгодити з лікарем.

Термін придатності

3 роки з дати виготовлення.

Умови зберігання

При температурі не вище 25 ºC в оригінальній упаковці виробника, яка недоступна для дітей. Після розкриття флакона зберігати у холодильнику при температурі 2-8 ºC.

Упаковка:

Виробник

Іша Агро Девелоперс Пвт. Лтд. Махараштра, Індія

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 14.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Гемохілс сироп 200 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Гемохілс сироп 200 мл?

271 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Гемохілс сироп 200 мл.

У чому особливості товару Гемохілс сироп 200 мл?

БАДи, що зміцнюють імунітет Гемохілс сироп 200 мл. Відноситься до БАДы, укрепляющие иммунитет

Які відгуки у товару Гемохілс сироп 200 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.