Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гель зміїна отрута з бодягою 75 мл

Євро плюс ПП
Артикул: 27722
Гель зміїна отрута з бодягою 75 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваБодяга
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникЄвро плюс ПП
Країна виробництваУкраїна
ФормаГель
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гель зміїна отрута з бодягою 75 мл

Склад

Бодяга, зміїна отрута, екстракт живокосту і алое, масло лаванди.

Властивості

Гель володіє активним протизапальну, протинабрякову, знеболювальну діями. Ефективний засіб при різних хворобах суглобів і хребта. Має виражену зігріваючу дію, відновлює мікроциркуляцію крові, зменшує сольові відкладення. Заспокійливе і розслаблюючу дії надають активні компоненти, які входять до складу гелю.

Бодяга (Spongilla lacustris), є представницею типу губок (Spongia) і належить до групи кремнієвих губок (Cornacuspongia, сем. Spongillidae).

Традиційно використовувалася у вигляді меленого порошку губки, кремнезему, що містить голочки, які проникають у верхній шар епідермісу, викликаючи місцеве подразнення шкірних покривів, розширення підшкірних капілярів і більш глибоко залягають кровоносних судин. Це сприяє активізації поверхневого кровопостачання, ослаблення місцевої болю, забезпечує розсмоктування на уражених ділянках. При застосуванні бадягі відбувається локальне звільнення біологічно активних речовин: аутакоідов, Кенін, гістаміну, простагландинів, які сприяють загоєнню пошкоджених тканин, розсмоктуванню рубців і ущільнень, а також відновлюють місцевий імунітет і захисні функції шкіри.

Екстракт живокосту, завдяки своїм властивостям, є корисним при запаленнях і болях в суглобах, захворюваннях хребта, а також при різних порушеннях функцій опорно-рухового апарату, при спортивних і побутових травмах. Живокіст надає ефективну болезаспокійливу, протизапальну і протинабрякову дії.

Екстракт алое має протизапальну і радіапротекторное дії.

Масло лаванди має болезаспокійливу, антисептичну дію, завдяки чому відбувається швидке відновлення тканин і клітинна регенерація.

Показання

При артритах і остеохондрозі; для активізації кровопостачання, розширення кровоносних судин, зменшення больових відчуттів при радикуліті, ревматизмі; для усунення болю і швидкого відновлення травмованих тканин, при ревматичних болях, невралгії, ішіасі, люмбаго, міозитах і ін.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів. Необхідно уникати потрапляння гелю на відкриті рани та слизові оболонки. При появі алергічних реакцій припинити застосування і проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Нанести тонким шаром на шкіру, втирати протягом 2-3 хвилин 2-3 рази в день. Після застосування гелю ретельно вимити руки. Уникати потрапляння гелю в очі та інші слизові оболонки.

Термін придатності

Термін придатності - 24 місяці від дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці при температурі не вище 20 ° С.

Упаковка

Туба 75 г в картонній коробці.

Виробник

Євро плюс, Дніпро, Україна

Поширені запитання