Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гель-бальзам для тіла Золотий вус з бджолиною отрутою 75 мл

Флора-Фарм ТОВ
Артикул: 19189
Гель-бальзам для тіла Золотий вус з бджолиною отрутою 75 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЗолотий вус
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникФлора-Фарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаГель-бальзам
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гель-бальзам для тіла Золотий вус з бджолиною отрутою 75 мл

Склад

Активні компоненти: водно-спирто-глицеринові екстракти каллізіі запашної, живокосту лікарського, шабельника болотного, ялівцю звичайного, маклюри апельсиновидной, меду, бджолина отрута, алантоїн, метилсаліцилат, метилникотинат, ефірні олії: лаванди, ялиці, сосни.

Допоміжні компоненти: вода, карбомер, гліцерин, ПЕГ-40 гідрогенізованої касторової олії, консервант, натрію гідроокис.

Опис

Завдяки властивостям активних компонентів, гель-бальзам може ефективно використовуватися при запаленнях і набряках суглобів, зв'язок, м'язів; прострілах у спині та попереку; спортивних і побутових травмах опорно-рухового апарату.

Властивості

Каллізія запашна (Callisia fraqrans) - цілющі властивості каллізіі пов'язані з великою кількістю біологічно активних речовин з груп флавоноїдів і стероїдів, які містяться в її складі. З групи флавоноїдів особливо слід виділити кверцетин, який має протипухлинну та P-вітамінну активність, антиоксидантні та спазмолітичну дію і кемпферол, виявляє тонізуючу та протизапальну дію. Стероїди (фітостероли) також широко присутні в організмі людини, виконуючи функції біологічних регуляторів. Крім того, сік каллізіі містить в активній формі такі необхідні для організму людини елементи як хром, хлор, нікель, залізо, мідь. У Мексиці В народній медицині каллізію використовують з давніх часів як прекрасний засіб для зняття суглобових болів і запалень.
 
Бджолина отрута – виявляє сильне місцевоподразнювальну дію, покращує насичення тканин киснем, прискорює розпад речовин, що викликають біль, активізує обмін речовин, покращує еластичні властивості сполучних і м'язових тканин.
 
Метилсаліцилат - володіє властивістю швидко проникати в глибокі шари шкіри, будучи провідником для інших компонентів, виявляє антисептичну, болезаспокійливу дію, сприяє зняттю набряків і запалень.
 
Метилникотинат - відноситься до класу місцевоподразнювальної кошти, посилює болезаспокійливу, відволікаючу дію, як і метилсаліцилат виконує функцію провідника для інших компонентів.
 
Маклюра апельсиновидная - у народній медицині сік маклюри (неофіційна назва - адамове яблуко) застосовують для лікування різних шкірних захворювань, дерматитів, екземи, ран, подразнень, а спиртова настойка (екстракт) використовують для розтирань при радикулітах, суглобовому ревматизмі, поліартриті.
 
Вовче тіло болотне (Comarum palustre) - успішно бореться з багатьма хворобами, в тому числі з тими, які вважаються невиліковними. У народній медицині здавна використовується як сильний протизапальний, ранозагоювальний, антисептичний засіб. Містить кверцетин, кумариновую кислоту, сапоніни, ефірну олію.
 
Живокіст лікарський (Symphytum officinale) - у народній медицині називають "рослиною залечивающим все", володіє сильним регенеруючою, болезаспокійливу, протизапальну дію, традиційно використовується для прискорення процесів відновлення тканин при переломах, вивихах, розривах і розтягненні зв'язок.
 
Ялівець звичайний (Juniperus communis) - шишкоягоди ялівцю містять ефірну олію, до складу якої входять а-пінен, камфен, терпінелен, юніперкамфора, а-терпінеол, кадинен та ін. Крім того шишкоягоди містять флавоноїди, пектини, органічні кислоти, дубильні речовини. Місцевий зовнішнє застосування настоянки (екстракту) або ефірного масла надає позитивний терапевтичний ефект при лікуванні невралгії, ревматизму, подагри і артритів.
 
Ефірні масла лаванди, сосни і ялиці - мають протизапальну, антисептичну, болезаспокійливу, релаксуючою дією.

Протипоказання

Не рекомендується використовувати при підвищеній чутливості до компонентів продукту. Увага: не допускати попадання гель-бальзаму на відкриті рани, виразки, слизові оболонки, екзематозні поверхні, особа, ділянки з чутливою шкірою. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Людям, схильним до шкірних алергій, не рекомендується застосовувати гель-бальзам без консультації з дерматологом.

Спосіб застосування та дози

2-3 рази в день, невелику кількість (приблизно 1 см) гель-бальзаму втирати в область хворого суглоба. Гель-бальзам проникає в шкіру протягом 1-2 хвилин. Курс 5-6 тижнів. Рекомендується повторити курс через 1-2 місяці.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в місці, захищеному від прямого попадання сонячних променів, при температурі від 5°С до 25°С, відносній вологості не більше 70%/

Упаковка

У тубі по 75 мл, по 1 тубі в упаковці.

Виробник

ТОВ "Флора-фарм", Україна.

Поширені запитання