star_on

Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г

Nutricia
Артикул: 1059068
Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 5.10.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваMilupa
ВиробникNutricia
Країна виробництваПольща
ФормаПюре фруктове

Опис

Пюре з яблук, груш, бананів та абрикосів для дітей з 6 місяців - з головними героями популярного мультфільму "Маша та Ведмідь" - обов'язково сподобається вашому малюку.

Ніжна текстура, приємний смак та додатково яскраві та відомі персонажі на упаковці. Зручний формат дозволяє дитині із задоволенням з'їсти пюре у будь-який зручний час: на прогулянці, поїздці чи гостях. Пюре в м'якій упаковці також розроблено для старших дітей, щоб вони могли їсти його самостійно для розвитку дрібної моторики. "Без додавання цукру" Шукаєте простий і зрозумілий план запровадження першого прикорму для вашої дитини? Ознайомтеся із нашою зручною таблицею прикорму!

Особливості

Дитячі пюре Milupa виготовляються в ЄС без додавання цукру. Не містять барвників та консервантів. Фруктове пюре "Яблуко, груша, банан і абрикос" має приємний смак та консистенцію, тому дитина буде їсти його із задоволенням, а персонажі з мультфільму "Маша та Ведмідь", зображені на упаковці продукту, розважатимуть малюка під час годування. Фруктове пюре є натуральним джерелом вітамінів, необхідні гармонійного розвитку дитини.

склад

Пюре: яблуко 57,5%, груша 17,5%, банан 13%, абрикос 12%, вітамін С – 0,04%.

На 100 г (гр) продукту: поживна цінність: жир – 0,2 г (гр), насичений – 0 г (гр), вуглеводи – 12 г (гр), цукор – 10 г (гр), білок – 0,4 г (гр), сіль – < 0,01, вітамін С – 20 мг. Енергетична цінність: 234 кДж (кДж)/55 ккал (ккал).

* Містить сіль природного походження з натрієм.

Як використовувати

Продукт готовий до вживання. Перед вживанням добре струсити. Дітей до 1 року слід годувати з ложечки. Діти старше 1 року можуть використовувати продукт безпосередньо з упаковки, після зняття кришки, під наглядом дорослих.

Умови зберігання

Зберігати у сухому місці при температурі від 5°C до 25°C, подалі від прямих сонячних променів. Якщо пюре вживається безпосередньо з упаковки, не використовуйте залишки для годування. Якщо пюре вживається ложками, зберігайте розкриту упаковку в холодильнику у закритому вигляді та вживайте протягом 24 годин. Не використовуйте, якщо контейнер або кришка пошкоджено.

Важлива примітка

Материнське молоко – ідеальна їжа для дитини. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для ухвалення рішення про терміни та методи введення прикорму до раціону дитини слід проконсультуватися з фахівцем.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 03.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г?

31.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г.

У чому особливості товару Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г?

Дитячі пюре Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г. Відноситься до Детские пюре

Які відгуки у товару Фруктове пюре Milupa яблуко банан груша абрикос 100 г?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.