АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Фіточай Конюшина лугова 1,5г фільтр-пакетики №20

Фіточай Конюшина лугова 1,5г фільтр-пакетики №20
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 18.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваФітобіотехнології
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
Кількість в упаковці20 пакетів
ВиробникФітобіотехнології ТОВ НВО
Країна виробництваУкраїна
ФормаЧаї
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Фіточай Конюшина лугова 1,5г фільтр-пакетики №20

Фіточай Конюшина №20 по 1,5 г

Фіточай Конюшина трава містить висушені частини червоної конюшини - рослини, відомої своїми цілющими властивостями в народній медицині. Він містить безліч корисних для організму сполук: глікозиди, трифолін і изотрифолін, дубильні речовини, ефірні та жирні олії, органічні кислоти (кумарова, саліцилова, кетоглутарова), каротин, вітаміни В1, В2, С, Е, K, білок, макро і мікроелементи (зокрема, хром, селен, залізо, фосфор, магній, кальцій та інше). Такий склад визначає фунгіцидну, протизапальну та антисептичну дію рослини. Конюшина покращує метаболізм, стимулює виведення з організму шкідливої сечової кислоти, нормалізує апетит і в цілому роботу травної системи.

Використання фіточаю конюшини рекомендовано як додаткове джерело природних естрогенів для жінок в період менопаузи, під час клімаксу або після видалення яєчників, оскільки ця рослина містить високий відсоток ізофлавонів - фітоестрогенів, близьких за складом до жіночого гормону естрогену. Він полегшує стан молодих жінок при частих і хворобливих менструаціях, а також покращує самопочуття зрілих дам в клімактеричний період.

Потрапляючи в організм, фітоестрогени конюшини заповнюють нестачу жіночих гормонів, що виникає під час менопаузи та клімаксу, сприяють зміцненню кісток, перешкоджають розвитку остеопорозу, затримують старіння шкіри. У середньоазіатських країнах конюшину вживають як потогінний і відхаркувальний засіб при застуді та малярійній лихоманці. Його відваром усувають алергічні реакції дерматологічного характеру, використовують в терапії псоріазу, екземи, вітиліго, фурункульозу.

Властивості:

• заповнює рівень естрогенів під час менопаузи та клімаксу
• усуває біль при хворобливих місячних
• нормалізує роботу травної системи
• зміцнює кістки
• допомагає при застуді
• уповільнює старіння шкіри

Спосіб застосування:

1 пакетик чаю залити 1 склянкою окропу, настояти 10 хвилин. Дорослим приймати три рази на день після їди. Курс прийому 30 днів. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання:

Індивідуальна чутливість, вагітність, період лактації, дітям до 14 років.

Умови та термін зберігання:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25°С, зберігати 24 місяці від дати виготовлення.

Форма випуску:

Саше по 1,5 г - 20 шт.

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Склад:

 

Поширені запитання