star_on

Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30

Фармаком ТОВ ПТФ
Артикул: 1043883
Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30
Написати відгук
144.80 грн
Упаковка
блістер
грн на бонусний рахунок+ 1.45грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЕндофарм
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникФармаком ТОВ ПТФ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

БАД для діабетиків Ендофарм (30 шт.) може використовуватися в дієтичному харчуванні, рекомендованому лікарем, при порушеннях вуглеводного обміну як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження.

Рекомендується дотримуватись збалансованої дієти з обмеженням тваринних жирів, солодощів, алкоголю. При недотриманні дієтичних рекомендацій лікаря цей ефект знижується.

Активні інгредієнти

"Ендофарм "® - комбінована рослинна фітоформула з багатофакторним впливом на організм при порушеннях вуглеводного обміну, ефект і механізм дії якої обумовлені властивостями активних компонентів, що входять до її складу:

Чорниця містить у своєму листі глікозид неоміртиллін, який значно знижує рівень цукру в крові. Крім того, флавоноїди, що містяться в листі, аскорбінова кислота, корисні ефірні олії, фенольні кислоти, тритерпенові кислоти та інші біологічно активні сполуки сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, загального стану організму, нормалізації адаптаційних механізмів. Цінність кропиви при діабеті обумовлена речовиною групи глікопротеїнів, що входить до її складу, - секретином, який нормалізує обмін речовин, стимулює утворення інсуліну і тим самим призводить до зниження рівня цукру в крові. Квасоля харикосова має широкий терапевтичний спектр завдяки цукрознижувальному, гіпотензивному, протиревматичному, сечогінному, протизапальному та нормалізуючому обмін речовин ефектам. Завдяки високому вмісту макро- та мікроелементів, легкозасвоюваного білка, вітамінів та інших поживних речовин, квасоля благотворно впливає на серцево-судинну систему. Лектини квасолі стимулюють синтез нуклеїнових кислот, білків, ферментів, підвищують здатність клітин утилізувати глюкозу та вивільняти інсулін із підшлункової залози. Вона багата калієм, марганцем, вітамінами В, РР, А, С та багатьма іншими цінними елементами та надає загальнозміцнюючу дію на імунну систему організму. Листя суниці використовується для нормалізації обмінних процесів, зниження рівня цукру в крові, покращення роботи серцево-судинної системи та зміцнення імунітету. Солома вівса має здатність знижувати рівень цукру, виводити шкідливі речовини з організму, очищати судини, перешкоджаючи утворенню атеросклеротичних бляшок, знижувати рівень холестерину, покращувати роботу травної системи. Листя бузини сприяють зниженню рівня цукру в крові, регулюють вуглеводний обмін, мають м'яку седативну дію.

Показання до застосування

"Ендофарм "® рекомендується з метою:

Профілактики розвитку цукрового діабету 2 типи. При порушеній толерантності до глюкози (НТГ) антигіперглікемічна терапія препаратом "Ендофарм "® призводить до зниження параметрів вуглеводного обміну, зниження рівня загального холестерину, тригліцеридів і холестерину ліпопротеїнів низької щільності, холестерину ліпопротеїнів високої щільності, що сприяє системи; У комбінованій терапії цукрового діабету 2 типу як другий препарат за відсутності стабільної нормоглікемії. "Ендофарм " надає потенціювальну дію на рівень базальної та постпрандіальної глікемії і не викликає гіпоглікемію при комбінованій терапії з метформіном.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, лактація у жінок.

Дозування та спосіб застосування

Дорослим по 1 капсулі тричі на день під час їди. Курс прийому - до одного місяця, потім термін застосування та можливість повторного курсу погодити з лікарем.

Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, темному, недоступному для дітей місці при температурі від 18 до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності до споживання: 24 місяці з дати виготовлення.

склад

Інгредієнти на 1 капсулу масою 400 мг:

лист чорниці - 100,0 мг, Лактоза – 65,0 мг, лист кропиви - 50,0 мг, листок суниці - 50,0 мг, листок бузини - 35,0 мг, вівсяна солома - 25,0 мг, стручки квасолі - 25,0 мг, картопляний крохмаль - 20,0 мг, лавр - 15,0 мг, Е466 карбоксиметилцелюлоза - 10,0 мг, Е470 стеарат кальцію – 5,0 мг.

Чи не є лікарським засобом.

Характеристики

Вид продукту: біологічно активна добавка для діабетиків Призначення: додаткове джерело біологічно активних комплексних речовин рослинного походження Упаковка: капсули 400 мг Кількість в упаковці: 30 капсул
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 03.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30?

144.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30.

У чому особливості товару Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30?

Бади для зниження цукру в крові Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30. Відноситься до Бады для снижения сахара в крови

Які відгуки у товару Ендофарм (при діабеті) капсули 400 мг №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Порика, 7А, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "Аптека низьких цін ТМ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

АНЦ
вул. Рональда Рейгана, 24/9, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
пр-т. Правди, 41-А, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок