Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Брасілен Брест капсули №30

Cydonia
Артикул: 1066721
Брасілен Брест капсули №30
Написати відгук
514.7 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 5.15грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваБрасілен
ДорослимРекомендований тільки жінкам
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗа призначенням лікаря
ВиробникCydonia
ДіабетикамЗа призначенням лікаря
Країна виробництваБоснія і Герцеговина
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Брасілен Брест капсули №30

Брасілен Брест капсули №30

Cклад

1 капсула містить активні інгредієнти: індол-3-карбінол – 200 мг (mg), екстракт прутняку – 40 мг (mg), епігалокатехін-3-галлат – 50 мг (mg), віт Е – (50%) – 50мг (mg) ), метіонін - 125 мг (mg);

допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза; оболонка капсули: желатин.

Опис

Брасилен Брест є збалансованим комплексом негормональних біологічно активних речовин, які нормалізують функціональний стан і попереджають розвиток гіперпластичних процесів у репродуктивних органах жінки шляхом нормалізації гормонального балансу жіночої статевої системи.

Брасилен Брест рекомендується вживати при:

Індол-3-карбінол (I-3-C) – натуральна біологічно активна речовина, що виділяється з рослин сімейства хрестоцвітих; має антиестрогенні властивості, перешкоджає розвитку естроген-залежних гіперпроліферативних процесів; захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів та токсинів; блокує проонкогенні білки Е6/Е7 в епітеліальних клітинах інфікованих вірусом папіломи людини та застосовується при цервікальній інтраепітеліальній неоплазії.

Характерний запах капсул Брасілен Брест надає індол-3-карбінол, що входить до їхнього складу. Оскільки, індол-3-карбінол отримують з рослин сімейства хрестоцвітих (броколі, брюссельська капуста), він має природний запах подрібненої капусти, що довго зберігалася.

Екстракт прутняку (Vitex agnus-castus) знижує продукцію пролактину, усуває гіперпролактинемію та нормалізує рівень статевих гормонів. Активні речовини прутняка – біциклічні дитерпени, діючи на дофамінові D2-рецептори гіпоталамуса, мають дофамінергічний ефект, пригнічують секрецію та вивільнення пролактину.

Екстракт прутняка нормалізує співвідношення гонадотропних гормонів, підвищує секрецію лютеїнізуючого гормону, внаслідок чого збільшується синтез прогестерону, що сприяє нормалізації дисбалансу між естрогенами та прогестероном і, як наслідок, усуває гіперестрогенію. Крім того, зниження вмісту пролактину призводить до зворотного розвитку патологічних процесів у молочній залозі, сприяє звуженню молочних проток та усуває больовий синдром при мастодинії.

Епігаллокатехін-3-галлат викликає стимуляцію фагоцитозу, впливає на його завершеність, збільшує кількість фагоцитів. У цієї речовини виявлена ангіостатична активність. У міоматозних вузлах спостерігається пригнічення зростання судин. Цим лімітується зростання пухлин, відзначено зниження інвазивної активності ендометріальних клітин. Епігаллокатехін-3-галлат має протизапальну дію за рахунок впливу на ЦОГ-2, простагландини.

Вітамін Е – жиророзчинний вітамін, що виявляє антиоксидантні та радіопротекторні властивості, бере участь у біосинтезі гему та білків, проліферації клітин та інших найважливіших процесах клітинного обміну. Токоферол незамінний для нормальних репродуктивних процесів: запліднення, розвитку плода, формування та функціонування статевої системи. Імуномодулюючий ефект вітаміну Е обумовлений стимуляцією Т-клітинного та гуморального імунітету.

Метіонін, сприяючи відновленню аденозилметіоніну, необхідного для функціонування катехол-О-метилтрансферази (КОМТ), покращує роботу КОМТ, який, у свою чергу, забезпечує важливі для організму процеси метилювання, у тому числі й метилювання на етапах біотрансформації.

Властивості

Комплекс біологічно активних речовин, що входить до складу Брасілен Брест, нормалізує функціональний стан гормональних процесів та запобігає розвитку гіперпластичних процесів у репродуктивних органах жінки за рахунок корекції дисбалансу рівнів жіночих статевих гормонів (естрогенів та прогестерону). Зниження рівня пролактину призводить до зворотного розвитку патологічних процесів у молочних залозах та усуває больовий синдром. Ритмічне виробництво та нормалізація співвідношення гонадотропних гормонів сприяють нормалізації другої фази менструального циклу.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендується як додаткове джерело індол-3-карбінолу, епігалокатехін-3-галат, віт. Е, метіоніну та екстракту прутняку з метою нормалізації функціонального стану молочних залоз у жінок.

Спосіб застосування

Вживати жінкам по 1 капсулі 1-2 рази на добу або під час їжі. Тривалість вживання становить 1-3 місяці. За необхідності курс можна повторювати кілька разів на рік. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Застереження

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Брасилен Брест не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не рекомендується одночасне вживання з грейпфрутом.

Протипоказання

Період вагітності та годування груддю; індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом.

Форма випуску

Упаковка містить 30 капсул (2 блістери по 15 капсул).

Термін придатності

36 місяців із дати виготовлення.

Виробник

ЦИДОНІЯ Д.А.А. 75320, вул. Липа, 73 ,Грачаниця, Боснія та Герцеговина

Виготовлено на замовлення:

ТОВ "Мітек", 03057, м. Київ, вул. Металістів, 16

Поширені запитання