Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Біолакт порошок 1500 мг стік в саше №10

Cell Biotech Co. Ltd
Артикул: 38242
Біолакт порошок 1500 мг стік в саше №10
Написати відгук
289.0 грн
Упаковка
1
пакет
0
грн на бонусний рахунок+ 2.89грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваБіолакт єва
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникCell Biotech Co. Ltd
Країна виробництваПівденна Корея
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Біолакт порошок 1500 мг стік в саше №10

Біолакт порошок 1500 мг стик у саші №10

Cклад

Живі ліофілізовані пробіотичні бактерії Lactobacillus acidophylus LH5, Bifidobacterium longum BG3 та Enterococcus faecium EF1, один стик містить не менше 3x109 бактерій;

допоміжні речовини: полідекстроза, порошок овочевої пасти, FOS волокна, порошок апельсинової смакової добавки, лактулоза, апельсиновий ароматизатор, L-аскорбінова кислота, молочний ароматизатор, крохмаль кукурудзяний, стеарат магнію.

Властивості

Біолакт - полікомпонентний пробіотик четвертого покоління (пробіотики, які захищені подвійною оболонкою), що містить лактобактерії, біфідобактерії та ентерококи, підтримує фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори та забезпечує комфортне функціонування шлунково-кишкового тракту.

Лактобактерії продукують молочну кислоту та пригнічують зростання патогенних мікроорганізмів, поступово їх витісняючи як природний конкурент. Ентерококи та біфідобактерії беруть участь у процесах ферментативного розщеплення жирів, білків та складних вуглеводів, у процесах синтезу та всмоктування вітамінів. Наявність у Біолакті різних корисних штамів дозволяє позитивно впливати на стан та травні функції всього кишечника (особливо за наявності бродильної диспепсії та явищ метеоризму), а також надає детоксикаційні властивості.

Біолакт підтримує функціонування нормальної кишкової мікрофлори шляхом:

  • створення несприятливих умов розмноження патогенних мікроорганізмів;
  • участі у синтезі вітамінів та у метаболізмі жовчних кислот;
  • покращення ферментативного розщеплення білків, жирів, складних вуглеводів.

Таким чином, дія Біолакту обумовлена як безпосередньо прямою дією щодо патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, так і опосередкованою – стимуляцією місцевої кишкової ланки імунітету.

Біолакт містить бактерії з подвійним покриттям (dualcoating), що забезпечує високий ступінь виживання та збереження активності живих бактерій у зовнішньому середовищі (протягом виробничого процесу та зберігання), та захищає бактерії від дії шлункового соку та жовчі. Завдяки системі покриття збільшується кількість живих бактерій, які досягають кишечника, що сприяє їх адгезії та розмноженню на епітеліальних клітинах кишечника. Захист покриття не порушується, поки на бактерії не почне впливати рН середовища в тонкому кишечнику, в якому ефективні пробіотики. Після розчинення покриття в кишечнику бактерії регідруються і починають активно розмножуватися, в тому числі - завдяки наявності в Біолакті пребіотиків - лактулози та фруктоолігосахаридів, які є поживним субстратом для корисних бактерій. з непокритими бактеріями.

Бактерії, що входять до складу Біолакту, колонізують різні відділи травного тракту, що забезпечує відновлення балансу кишкової мікрофлори як у тонкому, так і в товстому відділах кишечника. Це, у свою чергу, підвищує неспецифічну резистентність організму, підтримує рівновагу імунної, нервової та інших систем, покращує засвоєння поживних речовин та вітамінів.

Біолакт не потребує особливих умов зберігання за низької температури. Ліофілізація бактерій та подвійна оболонка забезпечують тривале збереження високої біологічної активності мікроорганізмів при кімнатній температурі.

Рекомендації щодо застосування

  • Для відновлення балансу мікрофлори кишечника та усунення наслідків антибіотикотерапії (дисбактеріозу кишечника, антибіотик-асоційованої діареї, псевдомембранозного коліту) під час та після прийому антибіотиків;
  • при порушенні рівноваги кишкової мікрофлори (дисбактеріозі);
  • підтримки нормальної функції травлення;
  • для усунення проявів шлунково-кишкових розладів: запор, діарея, метеоризм (у тому числі – пов'язаних із зміною харчового режиму та раціону, води, стресом та ін.);
  • під час корекційного (дієтичного) харчування при захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразкова хвороба, гастроентерит, коліт, синдром подразненої товстої кишки, порушення всмоктування, інфекційні кишкові захворювання);
  • для підтримки нормальної функції травлення в умовах постійних стресів та застосування сучасних продуктів, що містять компоненти, що несприятливо впливають на мікрофлору кишечника;
  • у комплексі заходів щодо усунення дисбактеріозу піхви у жінок;
  • при лактазній недостатності;
  • при алергічних захворюваннях (атопічний дерматит, екзема та інші алергодерматози, харчова алергія);
    для покращення загального стану при синдромі хронічної втоми;
  • у комплексі заходів при остеопорозі, у т.ч. у жінок у період менопаузи (для покращення засвоєння кальцію);

Біолакт корисний для дітей у період зростання, оскільки покращує біодоступність вітамінів та мінералів.

Спосіб застосування та дози

Для підтримки нормальної травної функції дорослим та дітям старше 3-х років по 1 стику 1 раз на день 7-14 днів. Один - чотири курси на рік.

За наявності шлунково-кишкових розладів, дорослим та дітям старше 3-х років рекомендується приймати по 1 стику 2-3 рази на день 7-14 днів. За потреби термін вживання може бути продовжений до 1 місяця.

Під час прийому антибіотиків курс Біолакту становить час прийому антибіотиків плюс 4 тижні після закінчення курсу антибіотикотерапії. На стадії прийому антибіотиків можливе збільшення дози Біолакт до 2 стиків 2-3 рази на день. Проміжок часу між прийомом антибіотика та Біолакту повинен становити не менше 3-х годин.

Пробіотики є фізіологічними для людини продуктами. Передозування їх практично неможливе. На відміну від фармакопейних препаратів, пробіотики у дитячому віці (за винятком дітей перших трьох років життя) призначають майже у тих самих дозах, що й дорослим.

Застереження

Біолакт добре переноситься; немає інформації про його побічні ефекти. Можливий розвиток послаблення при дефекації у людей зі схильністю до проносів. Уникнути цього ефекту можна зниженням дози вдвічі порівняно з базовою та поступовим її відновленням протягом тижня.

Особливості застосування

Не застосовувати Біолакт у разі алергії на його компоненти.

Біолакт можна приймати незалежно від їди, в сухому вигляді, запиваючи водою, або вміст стіку змішати з водою, молоком або їжею кімнатної температури. Не слід запивати Біолакт гарячими напоями та приймати одночасно з алкоголем. Можливе застосування під час вагітності та лактації. Не спостерігається небажана взаємодія Біолакту з лікарськими засобами.

Термін придатності

2 роки. Не застосовувати Біолакт після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Форма випуску

Порошок по 1500 мг у стиках, вкладених у сашет; по 10 стиків у пачці з картону.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці. Уникати сонячного світла, високих температур та високої вологості.

Поширені запитання