Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

БіоГая Протектіс таблетки №20

БіоГая Протектіс таблетки №20
5.0
387.0 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 3.87грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дітям
Вагітним
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваБіогая
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямМожна
ВагітнимЗа призначенням лікаря
ВиробникДельта Медікел Промоушнз
Країна виробництваІспанія
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція БіоГая Протектіс таблетки №20

Склад

В 1 таблетці міститься: не менше 108 життєздатних бактерій Lactobacillus reuteri DSM 17938, 10 мкг (400 МО) вітаміну D3.

Без ГМО. Не містить лактозу і білки молока. Без консервантів.

Властивості

Ефективність та безпечність L. reuteri Protectis® для людини підтверджені в клінічних дослідженнях, проведених в Європі, Америці, Японії, Україні за участі людей різного віку.

  • L. reuteri Protectis® - штам, який відповідає сучасним вимогам до пробіотиків Продовольчої і Сільськогосподарської організацій ООН (FAO) і Всесвітньої організації охорони здоров'я.
  • L. reuteri Protectis® є природними мікроорганізмами, які вперше були виділені з грудного молока і в нормі присутні в організмі людини на всій протяжності шлунково-кишкового тракту.
  • L. reuteri Protectis® колонізують епітелій і розмножуються у всіх відділах шлунково-кишкового тракту, починаючи з ротової порожнини. L. reuteri стійкі до дії шлункового соку, солей жовчних кислот і ферментів верхнього відділу тонкого кишечника.
  • L. reuteri Protectis® підтримують і регулюють фізіологічну рівновагу мікрофлори кишечника і активно беруть участь в процесах травлення.
  • L. reuteri Protectis® синтезують молочну, оцтову кислоти і специфічні речовини для цього виду лактобактерій - реутерін і рейтероциклін, що пригнічують ріст патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів у травному тракті. Посилюючи природний захист травної системи від патогенних мікроорганізмів, створюють сприятливі умови для формування нормального мікробіоценозу кишечника.
  • L. reuteri Protectis® мають антагоністичну активність проти H.pylori, а також зменшують побічні реакції антибактеріальної терапії при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки.
  • Імуностимулюючу дію L. reuteri Protectis® пов'язано з можливістю активізувати імунну систему кишечника як першу лінію захисту організму від інфекцій за рахунок збільшення кількості клітин CD4 + (специфічна підгрупа Т-лімфоцитів).

БіоГая Протектіс з вітаміном D3. Таблетки містять в своєму складі природну форму вітаміну D, яка в нормі синтезується в організмі людини, бере активну участь в роботі шлунково-кишкового тракту, регулюючи його моторику, також грає важливу роль в абсорбції кальцію, фосфатів і магнію в кишечнику, транспорті мінеральних солей. Вітамін D необхідний для функціонування паращитовидних залоз, нирок і кісткової системи.

Вітамін D є активним антирахітичним фактором, який сприяє правильній мінералізації і росту скелета, а також в процесі кальцифікації кісток регулює виділення кальцію і фосфатів нирками.

Вітамін D бере активну участь в роботі імунної системи. Дефіцит вітаміну D може бути причиною схильності до атопічного дерматиту.

Рекомендації щодо застосування

БіоГая Протектіс з вітаміном D3 Таблетки сприяють:

  • відновленню мікрофлори шлунково-кишкового тракту;
  • поліпшенню моторики кишечника;
  • захисту організму від інфекцій (при зниженому імунітеті);
  • профілактиці дефіциту вітаміну D3.
  • полегшення перебігу алергічних станів (зокрема, при діатезі, атопічному дерматиті);
  • поліпшенню функціонального стану організму при хелікобактерній інфекції.

Спосіб застосування та дози

Для дітей віком від 3-х років і дорослим: по 1 таблетці для розжовування 1 раз на добу під час їжі. Доза може бути збільшена за рекомендацією лікаря.

Перед початком застосування і при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Особливості застосування

Приймати під час прийому їжі; для максимальної ефективності інтервал між прийомом БіоГая Протектіс з вітаміном D3. Таблетки і антибіотиків повинен складати 3 години.

Застосування у період вагітності і лактації

Можна застосовувати під час вагітності та в період лактації.

Протипоказання

Підвищена чутливість до складових компонентів.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 ºС в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка.

Поширені запитання