АНЦ
star_on

Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г

Humana
Артикул: 1042066
Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г

доставимо

Написати відгук
145.8 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваHumana
Кількість в упаковці200 г
ВиробникHumana
Країна виробництваІспанія
ФормаКаша безмолочна

Опис

HUMANA 5 Grains Organic Dairy-Free Baby Whole Grain Porridge виготовлена із сертифікованого органічного зерна з високою поживною цінністю та маркована знаком Eurolist – офіційним логотипом європейських органічних продуктів харчування.

Особливості

Безмолочна органічна цільнозернова каша Humana "5 злаків" рекомендується як корисна злакова страва для малюків старше 6 місяців після знайомства з різними крупами. Вона особливо корисна для малюків з непереносимістю лактози та/або алергією на білки коров'ячого молока. Безмолочна органічна цільнозернова каша Humana "5 злаків" поєднує в собі переваги кількох злаків, сприяючи гармонійному розвитку та будучи чудовим джерелом енергії для активного малюка.

Переваги

Без кристалічного цукру Не містить молочних продуктів та лактози. Містить глютен При алергії на білок коров'ячого молока При дефіциті лактази.

З 200 г сухої каші виходить приблизно 10 порцій готової каші (1 порція = 200 г готової каші).

Інструкції з приготування

Виконуйте інструкції з приготування дитячого харчування. Неправильне приготування або тривале зберігання готової каші може завдати шкоди здоров'ю дитини через зростання небажаної мікрофлори.

Готуйте кашу для одного прийому їжі безпосередньо перед годуванням. Не використовуйте залишки каші повторно!

Температура готової каші має бути 36-37°C. Не розігрівайте кашу в мікрохвильовій печі (небезпека опіку).

Після використання ретельно закрийте пакет із кашею, зберігайте у сухому прохолодному місці та використовуйте протягом 3 тижнів.

Для виготовлення каші рекомендується використовувати дитячу воду.

Закип'ятіть (або підігрійте) необхідну кількість дитячої води та остудіть до 50-60°C. За допомогою столової ложки пересипте необхідну кількість сухої каші в миску. Зніміть верхню частину ложки ножем. Влийте необхідну кількість води. Ретельно перемішайте та остудіть готову кашу до температури годівлі 36-37°C.

Рекомендації щодо приготування:

180 мл дитячої води + 1,5-2 ст. ложки органічної цільнозернової безмолочної каші Humana "5 злаків" + 1 ч. ложка олії. Готове блюдо приблизно 200 г;

180 мл дитячої суміші + 1,5-2 ст. ложки органічної цільнозернової безмолочної каші Humana "5 злаків". Готова до вживання порція приблизно 200 г.

1 столова ложка без начинки містить приблизно 10 г сухої каші.

Кількість каші на порцію залежить від віку та індивідуальних потреб дитини. Якщо лікар не порадив інше, кількість каші на порцію, залежно від віку, наступне 6 місяців. – 50-100 г, 7-8 міс. – 150 г, 9 міс. - 180 г, 10 місяців та старше - 200 г.

склад

Органічні злаки (99,9%) (борошно з цільної пшениці, кукурудзяне борошно, рисове борошно, вівсяне борошно, ячмінне борошно), тіамін (вітамін В1).

Харчова цінність 100г готової до вживання каші (10г сухої каші + 90мл води):

білки - 1г, жири - 0,2 г, вуглеводи – 7,49 г.

Енергетична цінність – 159,5 кДж (37,7 ккал).

Характеристики

Вид продукту: каша дитяча Вік вживання: з 6 місяців Тип крупи: безмолочна. Злакова основа: багатозернова Добавки: без добавок Склад упаковки: 200 g Виробник: HUMANA (Іспанія)

Важлива примітка

Ідеальною їжею для дитини є материнське молоко. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування протягом перших 6 місяців та подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Аптека АНЦ підтримує цю рекомендацію. Для ухвалення рішення про терміни та методи введення прикорму до раціону дитини слід проконсультуватися з фахівцем.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 22.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г?

145.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г.

У чому особливості товару Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г?

Безмолочні каші Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г. Відноситься до Безмолочные каши

Які відгуки у товару Безмолочна каша цільнозернова Humana 5 злаків 200 г?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.