АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс

ТЕХНОМЕДИКА ТОВ
Артикул: 43574
Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс
Написати відгук
341.1 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 3.41грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 20.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваТехномедіка
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникТЕХНОМЕДИКА ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаБандаж

Опис

Еластичний гомілковостопний бандаж Med textile 7011 допомагає людям, які страждають на захворювання суглобів або пошкодження опорно-рухового апарату, швидко відновити своє здоров'я. Його також рекомендується носити всім, хто зазнає підвищеного тиску на область гомілки під час занять спортом, фізкультурою чи роботи.

Показання до застосування

Гомілковостопний суглоб піддається великому тиску - на нього припадає майже вся вага тіла. Ситуація посилюється при носінні неправильного взуття, важких фізичних навантаженнях та надмірній вазі людини. Артрит та остеоартрит – інші поширені захворювання суглобів у людей старше 40 років. Біль і набряк у цій галузі також можуть стати причиною захворювань опорно-рухового апарату, клишоногості та плоскостопості. Щоб розвантажити гомілковостопний суглоб, зняти тиск та захистити від травм, потрібен бандаж. Модель 7011-LUX розроблена як широкий еластичний бинт, який підтримує суглоб у безпечному та правильному положенні.

Показання

Артрит Хронічний артрит. Травми зв'язок - вивихи, розтягування. Відновлення після гіпсу. Нестабільність суглоба. Профілактика мікротравм та підвивихів під час спортивних тренувань.

Переваги

Фіксує гомілковостопний суглоб. Еластичний бинт щільно прилягає до області гомілки та стопи, утримуючи гомілковостоп у найбільш зручному та безпечному положенні. Прискорює процес відновлення опорно-рухового апарату гомілки, сприяє фіксації м'язових волокон та зв'язок на кістках. Забезпечує компресійний ефект. Знижує навантаження на область гомілки, значно зменшує або усуває синці та набряки. Еластичний фіксатор має масажний ефект - стимулює процес кровообігу в проблемній зоні. Високі захисні властивості. Запобігає передчасному зношуванню суглоба та захищає від випадкових травм: скручування стопи, розтягування м'язів, ударів. Полегшує ходьбу. Гомілковостопний бандаж знімає біль, покращує роботу м'язів і зв'язок гомілковостопного суглоба, правильно розподіляє навантаження на гомілковостопний суглоб і тим самим полегшує ходьбу.

Переваги

Універсальна модель. Одна й та сама шина може використовуватися як на лівій, так і на правій нозі. Виріб підходить для жінок та чоловіків. Комфорт. До складу бандажу увійшли еластичні волокна (для надання ефекту розтягування), а також бавовна, яка забезпечує зігріваючий ефект та повітропроникність виробу. Бінт м'який та комфортний у контакті з тілом. Легко накладається. Система застібок-липучок дозволяє регулювати ступінь компресії та розмір виробу відповідно до індивідуальних розмірів гомілки. Висока якість. Бандаж відповідає всім стандартам ортопедичних виробів. Пройшов долікарське тестування. Бандаж виготовлений із екологічно чистих, гіпоалергенних матеріалів, які підходять для постійного контакту зі шкірою.

Таблиця розмірів

Розмір M L XL
Обхват гомілковостопного суглоба нижче кісточки, см 21-26 27-32 33-38

Поради

Необхідний розмір бандажу підбирається відповідно до обхвату гомілковостопного суглоба під кісткою згідно з таблицею.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 08.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс?

341.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс.

У чому особливості товару Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс?

Бандажі на гомілкостоп Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс. Відноситься до Бандажи на голеностоп

Які відгуки у товару Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Чи є знижка на товар Бандаж на гомілковостопний суглоб 7011 еластичний MedTextile розмір M люкс ?

Так, ціна зі знижкою на товар 301.00 грн.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Маяковського, 60/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю