Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Бальзам косметичний зірочка 3,5 г

Бальзам косметичний зірочка 3,5 г
Написати відгук
14.0 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.14грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЗірочка
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникКрасота та Здоров"я ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаБальзами
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Бальзам косметичний зірочка 3,5 г

Склад

Камфора, ефірна олія м'яти перцевої, метилсаліцилат/скипидар, ментол, ефірне масло кориці, ефірна олія евкаліпта.

Опис

Бальзам косметичний «Зірочка» складено на основі унікальної цілющої рецептури з насиченою композицією ефірних масел лікарських рослин. Бальзам має антисептичну, антибактеріальну, зігріваючу і протизапальну дію. Бальзам косметичний «Зірочка» корисний в комплексі заходів для профілактики і при лікуванні грипу і простудних захворювань (нежить, кашель і т.д.), наприклад, у вигляді розтирань або аромаінгаляцій. Зігріваючі та протизапальні властивості бальзаму косметичного «Зірочка» актуальні при запаленнях опорно-рухового апарату (суглобів і хребта), міалгіях (м'язових болях), ушкодженнях зв'язок, травмах і ударах. Бальзам косметичний «Зірочка» зменшує втому і набряклість ніг. У цих випадках бальзам «Зірочка» можна застосовувати зовнішньо у вигляді розтирань. При нанесенні на шкіру в області скронь бальзам косметичний "Зірочка" сприяє усуненню головного болю і мігрені, стомлюваності та депресії. Бальзам косметичний «Зірочка» може використовуватися перед поїздками або перельотами в комплексі заходів для попередження заколисування. Бальзам косметичний «Зірочка» усуває свербіння і набряклість при укусах комах (бджіл, комарів, мошок). Бальзам косметичний «Зірочка» не містить масло гвоздики, що зменшує ймовірність розвитку алергічних реакцій.

Протипоказання

Бальзам косметичний "Зірочка" не рекомендований до застосування дітям до 3-х років, вагітним жінкам, людям з індивідуальною непереносимістю компонентів.

Спосіб застосування та дози

Бальзам косметичний «Зірочка» від нежитю та застуди. У комплексі заходів профілактики і лікування простудних захворювань рекомендується нанести легкими масажними рухами бальзам косметичний "Зірочка" на крила носа і перенісся. При надсадному кашлю нанесіть бальзам косметичний "Зірочка" на шкіру в області грудей, шиї і верхньої частини спини, після чого одягніть теплу білизну. Бальзам можна наносити і перед сном.

Бальзам косметичний «Зірочка» для інгаляцій. При нежиті і надсадного кашлю бальзам косметичний "Зірочка" можна використовувати у вигляді інгаляцій. Для цього до 1 літру гарячої води в інгалятор додайте 1,0 г бальзаму косметичного «Зірочка» (обсяг, рівний масі на кінчику ножа). Якщо Ви використовуєте для інгаляцій непристосований спеціально для цього медичний прилад, то максимально дотримуйтесь правил техніки безпеки, щоб не обпектися гарячою парою. Інгаляцію проводите протягом 10 хвилин. Для посилення ефекту бальзам косметичний "Зірочка" рекомендується паралельно використовувати в аромалампах.

Бальзам косметичний «Зірочка» при болях в суглобах, м'язах, ударах і розтягненнях. Нанесіть бальзам косметичний "Зірочка" на місця, де виникли больові відчуття, і ретельно втирайте його. Після цього, для кращого і більш глибокого зігрівання ураженої ділянки, обмотайте його теплою тканиною. Полегшує біль, ефект можна очікувати через 2-3 години.

Бальзам косметичний «Зірочка» від укусів комах. При укусах комах, для зменшення набряку та свербежу, бальзамом косметичним «Зірочка» можна змастити місце укусу. Зверніть увагу, що якщо на шкірі є рани, то на пошкоджені ділянки бальзам наносити не рекомендується.

Бальзам косметичний «Зірочка» від депресії і втоми. Композиція ефірних масел, що входять до складу бальзаму косметичного «Зірочка», надає заспокійливу дію на нервову систему. При поганому настрої, депресії або втоми, використовуйте бальзам косметичний "Зірочка" в аромалампах, або легкими круговими рухами втирайте його невелику кількість в область скронь.

Поширені запитання