Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Аква Солін аэрозоль назальний 125 мл

Флорі Спрей ТОВ
Артикул: 1059237
Аква Солін аэрозоль назальний 125 мл
5.0
306.8 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 3.07грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№4
в категорії
Торгова назваАква солін
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняДля носа
ДітямЗ 12-ти років
ВагітнимМожна
ГодуючимМожна
АлергікамМожна
ВиробникФлорі Спрей ТОВ
ДіабетикамМожна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаАерозолі під тиском
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Аква Солін аэрозоль назальний 125 мл

Призначення

«АКВА СОЛІН» - ефективний медичний засіб на основі морської солі, призначений для догляду і підтримки природного фізіологічного стану слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, сприяє усуненню неприємної закладеності носа, сухості та дискомфорту у носоглотці.

«Аква Солін» - ізотонічний розчин, містить велику кількість мікроелементів та йоду, які надають профілактичну дію та очищають слизові оболонки носа та носоглотки.

Солі, що містяться в розчині, сприяють розрідженню слизу та нормалізації його вироблення.

Іони кальцію та магнію, що містяться в морській солі, значно покращують роботу слизової оболонки носової порожнини, посилюють стійкість до проникнення вірусів та бактерій.

Йод і хлорид натрію мають антисептичні властивості. Промивання порожнини носа засобом сприяє підвищенню терапевтичної ефективності лікарських засобів, що наносяться на слизову оболонку порожнини носа, скороченню тривалості респіраторних захворювань, зниженню ризику розповсюдження інфекції у носових пазухах та порожнині вуха.

Застосування медичного засобу «Аква Солін» у зручній аерозольній упаковці та за допомогою спеціальної насадки-розпилювача дозволяє позбутися небажаного скупчення слизу та пилу у носовій порожнині; провести зволоження слизової оболонки носа та носоглотки в умовах сухого повітря (у приміщеннях з кондиціонером, в автомобілі, в запилених приміщеннях тощо); допомагає зменшити вироблення секрету та набряк слизової оболонки та відновити носове дихання.

Упаковка

Являє собою аерозоль в алюмінієвому балоні під тиском з анатомічною насадкою для носа та з захисним ковпачком у картонній пачці. В середину балона вміщено чотиришаровий пакет із розчином, з спеціальним одностороннім клапаном. Розміщення розчину у “бар'єрній” упаковці виключає його взаємодію з пропелентом. В якості пропелента використовується стисле повітря.

Розчин – прозора безкольорова рідина без запаху зі слабо солоним смаком.

Склад

діюча речовина: морська сіль 0,9-1,0 %; додаткові речовини: вода очищена, натрію бензоат, калію сорбат, пропелент (стисле повітря під тиском).

Спосіб застосування

Важливо! Під час виконання процедури людина, якій проводять промивання, не повинна вдихати, розмовляти чи кричати.
Промивання порожнини носа проводять у середньому 3-5 разів на день, за необхідності частіше.

Промивання носа проводять при вертикальному положенні тіла (людина повинна сидіти або стояти). Голова повинна розташовуватися прямо і бути нахилена вперед. Слідкуйте за тим, щоб під час промивання голова не була закинута назад.

Зніміть захисний ковпачок.

Вставте розпилювач у праву половину носа.

Натисніть на розпилювач і утримуйте протягом кількох секунд, промиваючи праву половину носа.

Видаліть залишки рідини шляхом висмаркування.

Проведіть аналогічну процедуру з лівою половиною носа.

За потреби повторіть процедуру.

Після використання насадку-розпилювач промити водою. Використовувати індивідуально. Промивання носа у дітей проводити в присутності дорослих.

Особливі застереження

Не застосовувати дітям до 12 років. Не використовувати особам з індивідуальною чутливістю до компонентів медичного засобу. Уникати попадання в очі; при випадковому попаданні – промити водою.

Умови та особливості зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 5°С до 25 °С, в захищеному від попадання прямих сонячних променів місці.

Увага! Ємність під тиском. Може вибухнути під час нагрівання. Тримати подалі від тепла, гарячих поверхонь, іскор, відкритого полум’я та інших джерел запалювання. Не курити. Не проколювати та не спалювати навіть після використання. Захищати від сонячних променів. Не допускати нагрівання вище 50 оС/122 oF. Зберігати в місці, недоступному для дітей!

Не є лікарським засобом.

Номінальний об’єм 125 мл (ml). Допустиме від’ємне відхилення 4,5 %.

Виробник

Виробник та його місцезнаходження (відповідальна особа, що приймає претензії від споживачів): ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФЛОРІ СПРЕЙ», Україна, 61105, м. Харків, вул. Киргизька, 19, літ. «2Р-1», код ЄДРПОУ 33608589, тел.:+38-057-703-15-83, e-mail: okkfs@ukr.net, flory_sprеy@ukr.net; www.flory-spray.com.ua

Замовник та його місцезнаходження: ТОВ «Ронфарм», Україна, 04112, м. Київ, вул. Олени Теліги, 4. Тел.: +38-044-393-36-07.

Термін зберігання

36 місяців від дати виготовлення. Не застосовувати після закінчення терміну придатності.

Поширені запитання