Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Вітаміни та мікроелементи для підтримки здоров‘я дитини на дистанційному навчанні

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Жирні кислоти Омега-3 важливі для зростаючого організму і когнітивних функцій дитини. Вони сприяють покращенню пам’яті та концентрації уваги, мають позитивний вплив на нервову систему при фізичних та емоційних навантаженнях, а також допомагають у поліпшенні засвоєння кальцію – головного помічника у формуванні зубів та кісток. Якщо дитина не любить продукти з вмістом омега-3, то можна вибрати формат желейних вітамінів або капсул для поповнення дефіциту цього корисного компонента.

Вітамін С зміцнює м'язи, сприяє загоєнню кісток та ран, а також важливий для нормальної роботи імунної системи. Крім цього, він є ефективним противірусним і знижує ризик розвитку простудних захворювань. У фруктах та різних видах капусти великий вміст аскорбінової кислоти, тому при збалансованому раціоні він надходить в організм у потрібному обсязі. При дефіциті та в період холодів поповнювати його обсяг можна за допомогою вітамінів.

Залізо є необхідним елементом у періоди активного зростання дитини. Воно забезпечує транспортування кисню до тканин організму, необхідне для нормальної роботи імунної системи та вироблення енергії. Крім цього, воно необхідне для розвитку фізичного та когнітивного розвитку, а також для участі в синтезі дофаміну, який регулює здоровий сон.

Мультивітамінні комплекси - один із найкращих варіантів, які допоможуть  отримувати мінімальні надходження  вітамін та мінералів. На ринку представлена велика варіація з різних груп та напрямків дій: для імунітету, розумової діяльності, поповнення конкретних дефіцитів в організмі тощо. Проконсультуйтеся з педіатром перед покупкою вітамінів або мультикомплексів. 

Бережіть своїх маленьких розумників!