Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Вітаємо переможців Хепі розіграшу від АНЦ до Дня щастя!

Дата публікації: 12.04.2024

article page

Щоб дати шанс з’явитися в вашому житті неочікуваному Хепі-сюрпризу, мережа аптек “АНЦ” провела розіграш до Дня щастя, який тривав у період з 20.03.2024 по 10.04.2024. 

Для участі в розіграшу було необхідно здійснити покупку від 300 грн на сайті anc.ua або завітати до аптек під брендами: «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@». Також, під час здійснення покупки вказати номер телефону що зареєстрований в програмі лояльності “ЛАЙК”.

В розіграші взяли участь 1361521 клієнтів. Кожному з учасників в списку було призначено порядковий номер (колонка №). За допомогою Random.org було згенеровано 9 випадкових чисел (кількість призових місць) зі всієї кількості учасників -  від 1 до 1361521 в списку. Відеофіксація розіграшу за посиланням. Список 9 переможців публікуємо нижче. Ми вже зв'язалися з переможцями і незабаром вони отримають свої призи!

Переможці Хепі-розіграшу:

Головний приз – Apple MacBook Air M1

Гарноженко Олена, м.Київ

Три призи – Apple iPad 10.2” Wi-Fi 64 GB

- Хоменко Володимир, м.Новомосковськ

- Демяновська Людмила, м. Лубни

- Шевченко Людмила, м.Харків

П’ять призів –  Apple AirPods

- Гарбарук Олена, м.Луцьк

- Дробалова Наталля,м.Дніпро

- Прокоп'єва Альона, м.Одеса

- Клюфас Олена, м.Бережани

- Мащенко Наталія, м.Чернігів

!!Нагадуємо!!:
*Отримання призів переможцями відбудеться на території однієї з аптек “АНЦ”, що буде погоджена з переможцем після проведення розіграшу.
*Під час передачі подарунка проводиться фотографування процесу вручення подарунка, для подальшого відкритого інформаційного фотозвіту.
*Участю у розіграші, переможець дає згоду мережі аптек “АНЦ” у використанні цього фотозвіту.

Дякуємо всім за участь. Найближчім часом ми зв’яжемося з переможцями. Бажаємо, щоб кожного дня ви відчували щастя у своєму житті.

АНЦ – з турботою про ваше щастя!