Продукти з вітаміном Е
Автор: Щербакова Олександра Олегівна
Дата публікації: 27.03.2023
Раніше ми вже розповідали про вітамін Е та його корисні властивості. Сьогодні хочемо поділитися списком продуктів, в яких міститься достатня кількість цього потужного антиоксиданту – речовини, що уповільнює старіння. Записуйте й зберігайте даний пост.
nn
n1. Горіхи (мигдаль, кеш’ю, фісташки) танасіння гарбуза, льону й соняшника. Жирні кислоти у складі цих продуктів з легкістю допоможуть засвоїтися вітаміну Е, а рослинний білок зміцнює імунну систему.
nn n
nn
n2. Фрукти. Висока кількість вітаміну Е міститьсяне у всіх фруктах. Зверніть увагу на абрикоси, манго та ківі. Чемпіоном з кількості корисних властивостей вважають авокадо. Варто поєднувати фрукти з горіхами, так як у тісному зв’язку з жирними кислотами вони зможуть принести вдвічі більше користі.
nn n
nn
3. Морепродукти. Справжніми джерелами вітаміну Е вважають креветки, кальмари, мідії та устриці. Включіть ці морепродукти у свій раціон. Вони задовольняють добову потребу людини в токоферолі – біологічно активній сполуці, що спільно з токотрієнолами складає вітамін Е.
n