star_on

Правила офісного обіду

Автор: Щербакова Олександра Олегівна

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Робочий графік вносить корективи у всі сфери життя. Якщо поживний сніданок та легку вечерю можна організувати без проблем, то з обідом в офісі не все так просто. 
Їдальня або кафе забезпечить смачними домашніми стравами та злякає продуктовими витратами в кінці місяця. Їжа з пакетиків допомагає перекусити де завгодно, але забезпечує організм барвниками й шкідливими добавками. Тому офісним працівникам доводиться готувати обід заздалегідь та брати його із собою.
Правила харчування на роботі:
Обов’язково снідайте вдома. Не варто приходити на роботу голодним.
Обирайте страви, які не будуть відволікати колег різким запахом.
Не відмовляйтесь від обіду взагалі. Харчуйтесь рівномірно та регулярно.
Обирайте овочі, фрукти, нежирне м’ясо та рибу як основу харчування.
Прислухайтесь до свого організму, щоб встановити оптимальну кількість філіжанок кави.
Виходьте на обід в один і той самий час, щоб організм звик до режиму.
Пам’ятайте, що печиво чи інший смаколик не може бути повноцінним харчуванням.
Офіс не забезпечує домашній комфорт. Однак, це не може бути виправданням відмові від повноцінного обіду. Годуйте себе смачними стравами, щоб мати енергію на професійні звершення.

n

У Харкові відкрилась ще одна “Аптека АНЦ”!