star_on

Переїдання

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Після новорічного застілля багато хто з нас відчуває почуття дискомфорту і тяжкості в шлунку. Нижче розповімо, як легше пережити перші дні нового року для організму:

n

1. Шлунок працює на повну потужність, а переїдання у святкові дні – звичайна справа. Після навантаження шлунок потрібно запустити в роботу. Активізувати травний процес можна, зробивши теплий чай. Найкраще підійде чорний, зелений, або трав’яний чай. За бажанням можна додати в теплий напій трохи імбиру і лимона, так як ці добавки прискорять метаболізм.

n

2. Випийте сорбенти. Багато їжі можє викликати сильну нудоту і навіть біль в шлунку. Необхідно випити абсорбенти, які містять додаткові ферменти для роботи підшлункової залози. Бажано їх прийняти ще під час застілля, коли ви починаєте розуміти, що справа йде до переїдання.

n

3. Ферментуючі препарати. Багато хто може перебрати з алкоголем, а це може привести до алкогольної інтоксикації. Обов’язково випийте ферментуючі препарати. Але необхідно пам’ятати, що пити їх разом з сорбентами не варто, так як ферменти просто не будуть працювати.

n

4. Щоб не виникла печія не лягайте і не приймайте горизонтальне положення. Крім печії може посилитися тяжкість і дискомфорт. Необхідний легкий рух. Пройдіться повільним кроком навколо будинку або прогуляйтеся в парку. Це просте правило допоможе, а неприємні відчуття минуть в два рази швидше.

Усі акції