Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

(НЕ) нудьгуємо на самоті!

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Список справ “на сьогодні” виконано. Та й на завтра. За вікном йде дощ, друзі, колеги зайняті справами. Або взагалі безсоння. І тоді назріває питання – що робити Чим зайнятися Ділимося спостереженнями, чим зайняти себе, коли нудно і нема чого робити!

Оптимізувати робочий стіл смартфона. Або ПК. Як правило, в повсякденному житті, повного турбот, часто не буває часу розібратися в корисності встановлених додатків, утиліт, програм, файлів в довгостроковій перспективі – найчастіше, це софт “одноразового” користування. І гаджет швидко перетворюється на звалище. Зараз саме час навести там порядок! Видаліть програми, якими не користуєтеся, непотрібні тексти і фотоматеріали, розсортуйте фото і додатки, які залишились, по категорійним течкам – Ви не раз ще подякуйте собі за виконану роботу. Тим більш, за таким “незвичним” заняттям набагато швидше пролітає час!

n

Оновити плейлист. Пункт, плавно випливаючий з попереднього. Практично кожен, частіше або рідше, слухає музику – в дорозі, на роботі, вдома тощо. Чому б не використати вільний час і не поповнити плейлист новими, улюбленими треками, які будуть мотивувати і піднімати настрій ще не один день у завантаженому ритмі життя Здорова думка!

Зайнятися спортом. Так, це той вид занять, який завжди приносить користь. Не обов’язково мчати в зал – досить зарядки або невеликого комплексу вправ на всі види м’язів – подібних відео є безліч в мережі Інтернет.

Спланувати відпустку. Заняття з розряду “помріяти”  Корисне і цікаве заняття – у разі раптового наскоку “щастя” у вигляді відпустки – ви економите час і нерви на складання плану всього необхідного і можливих місць відвідування (після попереднього вибору місця проведення відпустки). Це позбавить вас від непотрібних клопотів і дедлайну.

Розчесати волосся. Як правило, це відноситься до представниць прекрасної статі. Власниці довгого волосся обов’язково повинні взяти на замітку цей пункт і використовувати його кожен раз, як тільки випаде така можливість! Згідно з твердженнями лікарів, для прискорення процесу росту волосся, необхідно розчісувати їх щонайменше 15 хвилин – це зробить їх більш гладкими і забезпечить приплив крові до шкірного покриви, який якраз необхідний для росту сильного та здорового волосся.

Продумати меню на тиждень. Як правило, 3 рази на день виникає питання, “а що, власне, поїсти” І на підготовку у кого-то може йти багато часу, а комусь такий стан речей може псувати настрій. Щоб запобігти подібні ситуації, продумайте і приготуйте їжу на тиждень – це не тільки розвантажить ваші трудові будні, а й виявиться корисним – малоймовірна можливість перекусу фастфудом, споживання цільної, здорової їжі – адже таку їжу можна швидко приготувати, запланувати і брати з собою в якості обіду на роботу.

“Аптека АНЦ” вже писала про Рекомендації здорового харчування від ВООЗ