star_on

Корисні лайфхаки під час новорічних святкувань 

Дата публікації: 27.03.2023

article page

На одну склянку алкоголю склянку води. Золоте правило будь-якого застілля. Поруч із кожним келихом вина або будь-яких міцних напоїв ставте склянку води. Завдяки цьому правилу ви мінімізуєте ризик швидкого сп'яніння, зневоднення та інтоксикації організму. Крім цього, ви допомагаєте ниркам легше впоратися з навантаженням через спиртні напої.

Їжте повільно. Процес травлення відбувається в момент пережовування їжі, тому робити це варто ретельно та повільно. Експерти переконані, що звичка їсти швидко провокує утворення надлишкового жиру навколо шлунка, а також підвищує рівень холестерину та цукру в крові.

Вчасно випийте сорбенти. Багато їжі може викликати сильну нудоту і навіть біль в шлунку. Необхідно випити сорбенти, які містять додаткові ферменти для роботи підшлункової залози. Бажано їх прийняти ще під час застілля, коли ви починаєте розуміти, що справа йде до переїдання.

Зменште порції. У новорічні свята більшість з нас їсть в кілька разів більше, ніж звикли. Ну як відмовити собі в зайвої порції улюблених страв? Розуміємо. Але варто пам'ятати й про здоров'я, тому зменшуйте порції, додайте більше зелені та овочів, а також не їжте перед сном. 

Піклуйтесь про своє здоров'я!

Усі акції