star_on

Як уникнути сухості шкіри

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Настала справжня осінь з вітром і дощем. Залежно від вашого типу шкіри відбуваються різні зміни: шкіра починає лущитися, тріскатися, червоніти, обвітрюватися і т.д. Що необхідно робити, щоб уникнути сухості шкіри

n

1. Зволожувач повітря. Восени і взимку повітря в приміщеннях сухє, через нагрівання батарей і не регулярнє провітрювання. Підвищена вологість повітря допоможе запобігти сухості шкіри. Необхідно включати зволожувач повітря на ніч, щоб шкіра не втрачала вологу, поки ви спите.
2. Харчування. Додайте в свій раціон рибу, оливкову олію, насіння льону та авокадо, багаті омега-3 і жирними кислотами, які так необхідні в холодну погоду. А ось простих вуглеводів (хліб, макарони) і молочних продуктів варто, навпаки, побоюватися – вони погіршують стан шкіри.
3. Відлущювання шкіри. Двічі на тиждень виділяйте час на пілінг або ексфоліацію тими засобами, які вам підходять: скраби, кислоти, маски з активними інгредієнтами, щітки або гаджети і т.п. Чому це необхідно Відлущування потрібно для того, щоб ваш крем або сироватка краще спрацювали. Шкіра стає сухою і роздратованою тому, що на її поверхні скупчуються омертвілі частинки і жир. У зволожувального засобу просто не буде шансів проникнути в глибокі шари шкіри і якісно зволожити суху шкіру, якщо перед нанесенням не зробити ексфоліацію.

Усі акції