star_on

Як їсти бургери і не повнішати: 5 хитрощів, коли їси фаст-фуд

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Як їсти «швидку їжу», насолоджуватися смачним бургером, але при цьому не набирати зайву вагу Звучить, напевно, як мрія, але це цілком можливо, якщо споживати фаст-фуд правильно і не кожен день.

n

Фаст-фуд шкідливий і небезпечний, відмовитися від нього дуже не просто. Однак, можна дотримуватися здорового харчування і безпечно насолоджуватися швидкою їжею. Хочете «оптимізувати» бургер або хот-дог, щоб зробити його менш небезпечним для фігури і здоров’я Тоді дотримуйтеся загальних рекомендацій!

n

Курка і риба

n

Бургери і інші продукти швидкого харчування частіше за все готують з яловичини. Однак, якщо є вибір, то варто брати в якості наповнювача м’ясо птиці або рибу. Це корисніше. Біле м’ясо і риба менш насичені жирами і не такі важкі для шлунка, як смажена котлетка з яловичини.

n

Кетчуп і майонез

n

Кетчуп, масло і майонез входять в усі чорні списки правильного харчування. Якщо відмовитися від цих компонентів фаст-фуду, то є можливість зробити швидкий перекус більш здоровим. І куди легше за калорійністю.
У майонезі дуже багато холестерину, а кетчуп містить величезну кількість цукру, шкідливих і небезпечних консервантів. Тому буде розумним просто відмовитися від них. Їжа стане смачнішою.

n

Смажене яйце

n

У бургери часто додають смажене яйце – воно робить бургер більш насиченим і апетитним. Але це все не просто так. Такі яйця для наповнення бюргера готують у великих кількостях масла і консервантів, тому хрустке яєчко не буде смачним джерелом білка. А тільки жир і зайві калорії.
Якщо попросити прибрати яйце з вашого величезного бургера, то вже буде краще.

n

Картопля фрі без солі

n

Велика любов до картоплі фрі Постарайтеся їсти її без солі, адже сама по собі картопля не несе особливої ​​шкоди – смажений крохмаль раз на тиждень не зробить вас справнішим. Тут вся справа в солі, яку додають до картоплі фрі просто у космічних масштабах. А вона затримує воду і змушує їсти все більше і більше.

n

Фаст-фуд на пару

n

Так, фаст-фуд повинен бути смаженим на маслі і у жирі. Однак, це і робить його таким забороненим і шкідливим. А що якщо побути трохи ЗСЖником і звернути увагу на паровий фаст-фуд Так, такий існує. І він набагато безпечніше, адже головне питання завжди звучить так: «А як давно міняли масло і скільки канцерогенів у цьому фритюрі».

n

Думаєте фаст-фуд на пару не готують Ще як готують! Просто коштує дорожче і не скрізь існує.

n

Постарайтеся максимально забезпечити свою улюблену шкідливу їжу і тоді вона перестане бути такою забороненою. І не буде почуття провини через з’їденого і тижнів голодування.

Усі акції