Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Як зібрати косметичку так, щоб не змусили позбутися її змісту до посадки в літак?

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Як зібрати косметичку так, щоб не змусили позбутися її змісту до посадки в літак?

Якщо вмієте швидко та спокійно пакувати валізу, то можете з легкістю прокинутися в одному місті, та піти на вечірню прогулянку вже в іншому. Авіакомпанії пропонують туристам, які беруть тільки ручну поклажу, найвигідніші тарифи. Тому відмова від всього непотрібного в поїздці – це не тільки слідування трендам, а й турбота про гаманець. А як бути жінкам, які хочуть виглядати, як модель з обкладинки, провівши в літаку кілька годин? Правильно збирати особисту дорожню косметичку!

Чудеса організації

Упаковуйте багаж після того, як склали список потрібних речей та відсіяли те, що може не знадобитися. Збираючи косметичку, дотримуйтесь цього ж правила. Не варто брати засоби, які отримали в подарунок кілька місяців тому і сподіваєтеся почати використовувати. Упакуйте в косметичку те, без чого не можете або не хочете обійтись. Пам'ятайте, що рідкий лайнер та туш для вій вважають рідиною, тому варто дотримувати встановлених правил їх перевезення.

По можливості, беріть багатофункціональні засоби. Якщо звикли використовувати блиск для губ, візьміть в дорогу гігієнічну помаду. Крім зволоження, вона допоможе боротися з сильною сухістю на руках і навіть відкрити замок, який заїдає.

Обов'язково візьміть матуючі серветки. Вони допоможуть позбутися жирного блиску шкіри. Також прихопіть термальну воду з низьким вмістом мінералів. Цей засіб допоможе освіжити обличчя та прийти в себе після виснажливого перельоту. Промокніть засіб серветкою після нанесення. В дорозі знадобляться живильні креми для рук та обличчя. Шкіра віддячить здоровим кольором і гладкістю на дотик.

7 порад мандрівницям

У 2006 році зловмисники планували влаштувати теракт, використовуючи «рідкі бомби». На щастя для екіпажу та пасажирів, їх знешкодили британські спецслужби. З тих пір авіалінії жорсткіше ставляться до рідин в ручній поклажі. Сумарно можна провозити не більш, ніж 1 л. Так-так, до всієї можливої ​​косметики це правило має пряме відношення.

Мандрівницям дозволять взяти шампуні, гелі, креми та інші рідини, якщо обсяг кожної ємності не більше 100 мл. Дана критична кількість є відносно безпечною, але дозволяє упакувати засоби, необхідні для наведення краси. Якщо ємність улюбленого шампуню 500 мл, але самого засобу залишилося мало, вам заборонять взяти його на борт. Беріть ємність до 100 мл з вмістом допустимої кількості.

7 рад мандрівницям:

• Вивчіть правила заздалегідь. Якщо ви порушите правила перевезення, вас змусять позбутися від улюбленого засобу.

• Освоюйте вільний простір. Не варто сподіватися на основне відділення. Можете залишити гігієнічну помаду та туш разом з документами в кишені під блискавкою. Так вам вдасться швидко привести себе до ладу після прильоту. Використовуйте порожнечу в сумці. Наприклад, можете помістити пробники косметичних засобів у взуття.

• Безпека понад усе. У літаку заборонено перевозити аерозолі, тобто речовини, які помістили в ємність під великим тиском. Заборона також стосується колючо-ріжучих предметів. Від манікюрних ножиць та гострої пилочки для нігтів в ручній поклажі вас змусять позбутися.

• Обирайте міні-формат. Багато косметичних брендів пропонують «полегшені» дорожні версії улюблених засобів для жінок, які часто подорожують. Якщо покупка міні-формату не входить в плани або улюблена марка його не пропонує, на допомогу прийдуть спеціальні дорожні ємності - різноманітні порожні баночки та тюбики, які можна заповнити потрібними засобами.

• Об'єднуйте. Якщо у вашій косметичці міцелярна вода знаходиться по сусідству з серветками для зняття макіяжу, то візьміть в дорогу лише другий засіб. Серветки легко помістяться в дорожній сумці, не зіпсуються в дорозі.

• Без запаху. Залиште вдома флакон улюбленого аромату. Розуміємо, що хочеться зводити всіх з розуму відмінним смаком, але якщо скляний флакон розіб'ється в дорозі, буде, щонайменше, прикро. Якщо не готові розлучатися з улюбленим ароматом далеко від дому, збризніть парфумами речі, а потім акуратно упакуйте їх в дорожню сумку або валізу.

• Краса на борту. Якщо переліт займе багато часу, візьміть на борт одноразову тканинну маску та гідрогелеві патчі в індивідуальній упаковці. З ними позбавите обличчя від набряклості та сухості.

Якщо купуєте косметику в Duty Free, можете забути про обмеження обсягу. Усі товари, представлені в цій зоні, перевіряють спеціальні органи, тому ваші покупки не можуть нести загрозу іншим людям. Але не варто розпаковувати косметику до прибуття у пункт призначення.

Краса не повинна вимагати жертв, особливо навколо вас. Тому рекомендуємо вивчити правила авіаліній, щоб вас не змусили позбавлятися від улюбленого косметичного засобу прямо в аеропорту.