Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Де знайти аналоги потрібних ліків?

Дата публікації: 27.03.2023

article page

У воєнний час можуть виникати ситуації з відсутністю потрібних ліків в аптеці або їх тимчасовою нестачею. Нижче розповімо, де можна знайти аналог препарату за схожими властивостями або діючою речовиною.

1. Compendium - інтернет-видання і довідник лікарських засобів, в якому міститься докладний опис зареєстрованих в Україні лікарських препаратів, інструкцій щодо їх застосування, рекомендації з аналогів і т.п.

2. Ліки Контроль - це мобільний застосунок, в якому є пошук аналогів необхідних ліків (за назвою чи діючою речовиною), виявлення та контроль підробок, велика база з інструкціями щодо застосування, актуальна база зареєстрованих в Україні фармацевтичних препаратів тощо. Завантажити застосунок можна в Google Play та App Store.

3. Сайт ANC.UA. Якщо потрібних ліків немає в наявності, то загляньте у розділ «аналоги та замінники», в якому будуть запропоновані аналогічні варіанти, які можна придбати в аптеці. Крім того, наші фахівці за номером 5900 (безкоштовно з мобільного) підкажуть та проконсультують з підбором необхідного аналога, а також можна придбати на сайті партнера likie.ua.

Пам'ятайте про те, що підбір аналогів необхідно передчасно обговорити з вашим сімейним лікарем, а особливо, якщо ви збираєтеся виїхати з країни. Він проконсультує вас з приводу потрібною ключовою діючої речовиною в них або аналогів необхідних ліків, які можна знайти в закордоном або у інших фарм виробників в Україні.

 

Потрібні ліки? Завжди чекаємо на вас в «Аптека АНЦ»!