Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

5 властивостей хлорели

Дата публікації: 27.03.2023

article page

5 корисний властивостей хлорели

n

1. Вона виводить з організму важкі метали. Особлива будова хлорели допомагає її молекулам зв’язувати важкі метали і виводити їх з організму, сприяючи загальному очищенню. Крім того, вона допомагає нейтралізувати також токсичний для організму людей діоксин – руйнівник гормонів.

n

2. У ній багато антиоксидантів. А це означає, що прийом хлорели допоможе нам підтримувати молодість і сяйво шкіри, а також боротися з негативним впливом на організм стресів з навколишнього середовища, яким ми піддаємося щодня.

n

3. Це рослинне джерело омега-3. Ідеально для веганів і тих, хто не хоче вживати продукти тваринного походження з різних причин: хлорелла багата омега-3 (набагато багатше, ніж знаменита спіруліна), а також необхідними нам омега-6.

n

4. Вона заряджена вітамінами. У 30-грамової порції міститься в буквальному сенсі ударна доза вітамінів: 130% денної норми цинку, 300% – вітаміну А, 110% – заліза, а також вітамін С, який сприяє засвоєнню останнього. Також це важливе джерело вітамінів В1 і В2.

n

5. Хлорелла дуже живильна. У 30 грамах меленої сушеної хлорели міститься 16 грамів білків і 6 грамів жирів (при цьому всього 115 калорій!), Що робить цю добавку стратегічним компонентом смузі для тих, хто на дієті.