АНЦ
star_on

Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл

Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваUriage
ВиробникLaboratoires Dermatologiques Uriage
ФормаКреми

Опис

Він нормалізує мікроциркуляцію у клітинах та відновлює гідроліпідний баланс, підтримуючи необхідний рівень зволоження протягом усього дня.

Легкий зволожуючий крем Uriage Eau Thermale - це високоякісний, першокласний продукт, який дбайливо доглядає шкіру. Він створює справжню термальну ванну та підтримує вологість на належному рівні. Він дарує вам справжнє відчуття комфорту протягом дня. Він допомагає відновити зволоженість шкіри, постійно і безперервно зволожує, пом'якшує, живить та заспокоює її. Він також відновлює бар'єрні функції, запобігаючи зневодненню. Цей продукт – гарантія відмінних результатів. Завдяки економічній витраті він діє довго. Надає сяйва і миттєво вбирається завдяки легкій нежирній текстурі.

Властивості

Нормалізує мікроциркуляцію у клітинах. Відновлює ліпідний баланс. Підтримує вологість на належному рівні.

склад

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Isononanoate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Butylene Glycol, Diglycerin, Propanediol, Xylitylglucoside, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Anhydr Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitol, Chlorphenesin, Glucose, O-Cymen-5-OL, Isostearate, Algin, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, t-Butyl Alcohol, Potassium Phosphate.

Спосіб застосування

Наносити вранці та/або ввечері на очищену шкіру. Уникати потрапляння у вічі.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 30.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл?

444.5 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл.

У чому особливості товару Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл?

Живлення, зволоження та тонізація шкіри обличчя Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл. Відноситься до Питание, увлажнение и тонизирование кожи лица

Які відгуки у товару Зволожуючий крем Uriage Thermale 40 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.