star_on

Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл

Cosmetic Active Internationale
Артикул: 1050924
Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл
Написати відгук
904.50 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+9.04грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.10.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваLa Roche Posay
Кількість в упаковці15 мл
Серія/ЛінійкаHYALU B5
Тип шкіривсі типи;чутлива
ВиробникCosmetic Active Internationale
Зона застосуванняочі
Дія (призначення)антивікова;від зморшок;ліфтинг
Країна виробництваФранція
Вік18+
ФормаЗасіб косметичний
Видкрем

Опис

La Roche-Posay Hyalu B5 для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри.

Показання: зморшки, тонка та тьмяна шкіра навколо контуру очей.

Інновація: унікальна зволожуюча формула з двома видами гіалуронової кислоти та вітаміном В5 для відновлення пружності та захисного бар'єру шкіри навколо очей.

Доведена ефективність: зморшки розгладжуються. Шкіра зволожена, виглядає здоровішою і сяючою.

Активні інгредієнти

Високомолекулярна гіалуронова кислота – забезпечує (сприяє) зволоження поверхні шкіри та створює бар'єр для природної (природної) втрати вологи, коригує лінії зневоднення та зморшки. Низькомолекулярна гіалуронова кислота – завдяки меншій щільності проникає у глибші шари дерми та стимулює вироблення колагену. Вітамін В5 – прискорює природний процес регенерації (самооновлення) шкіри. Мадекосозид – багатофункціональна молекула, глибоко заспокоює та відновлює шкіру, активізує регенерацію шкіри. Вода термального джерела La Roche-Posay містить унікальний склад мінералів, який допомагає заспокоїти і захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

склад

склад | Fil Код: B222713/1, Aqua / Вода, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter / Олія ши, Dimethicone, Prunus Armeniaca Kernel Oil / Олія абрикосових кісточок, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Panthenol, Silica, Isohexadeca Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Cera Alba / Beeswax, Stearic Acid, Palmitic Acid, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Peg-20 Stearate, Stearyl Alcohol, Tin Oxide, Bis-Peg-18 Methyl Ether, Dimethyl Silane Hyaluronate, Arginine Pca, Serine, Myristic Acid, Alumina, Disodium Edta, Isopropyl Titanium Triisostearate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Linseed Extract, Citric Acid, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Toluene Sulfonic Acid, Toluene Sulfonic Acid, Bht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titani um Dioxide, Mica.

Рекомендації щодо застосування

Освіжаюча текстура гелю тілесного відтінку.

Наносите вранці та ввечері на область навколо очей.

Всі типи шкіри.

Протестовано на чутливій шкірі.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 13.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл?

904.5 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл.

У чому особливості товару Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл?

Антивіковий догляд, зморшки Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл. Відноситься до Антивозрастной уход, морщины

Які відгуки у товару Засіб для шкіри навколо очей La Roche Posay Hyalu B5 для корекції зморшок і відновлення пружності 15 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.