star_on

Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл

ВИШИ
Артикул: 1066001
Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл
Написати відгук
972.9 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 9.73грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

№7
в категорії
Торгова назваVichy
ВиробникВИШИ
Країна виробництваФранція
ФормаНабір

Опис

Загальні характеристики

  • Час застосування: універсальний
  • Стать: унісекс
  • Класифікація: аптечна, дерматокосметика
  • Країна ТМ: Франція
  • Зроблено в: Франція
  • Об'єм: 400 мл+50 мл

Опис набору

  • Нормадерм, гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри, 400 мл

Показання: Властивості: формула з пребіотичним екстратом та термальною водою вулканічного походження високої мінералізації для щоденного очищення шкіри від надлишку себуму та забруднень без подразнень. Містить саліцилову кислоту, мідь та цинк. Підходить для чутливої шкіри. Гіпоалергенно. Приємний, свіжий аромат.

Спосіб застосування: Наносити вранці та/або ввечері масажними рухами на вологу шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Змити водою. При потраплянні засобу в очі, негайно промити їх водою.

Склад: AQUA / WATER - KAOLIN - COCO-BETAINE - PROPANEDIOL - CETYL ALCOHOL - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - NIACINAMIDE - SODIUM CHLORIDE - CARRAGEENAN - CI 77499 / IRON OXIDES - SCLEROTIUM GUM - SALICYLIC ACID - SODIUM HYDROXIDE - SODIUM DEHYDROACETATE - PERLITE - CAPRYLYL GLYCOL - HYDROXYACETOPHENONE - CAPRYLOYL GLYCINE - CHARCOAL POWDER - CITRIC ACID - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - XANTHAN GUM - POLYGLYCERIN-10 - POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE - POLYGLYCERYL-10 STEARATE - PARFUM / FRAGRANCE

  • Нормадерм, зволожуючий флюїд подвійної дії для жирної, схильної до появи недоліків шкіри, 50 мл

Показання: Показання: недоліки шкіри, чорні цятки, розширені пори, жирний блиск.
Інновація: щоденний зволожуючий засіб для догляду для жирної, схильної до недоліків шкіри на основі дерматологічних інгредієнтів натурального походження. Подвійна дія: зменшує недоліки та зволожує шкіру. Відновлює та зміцнює захисний бар'єр шкіри, зволоження 24 години*. Клінічно підтверджена ефективність на жирній та схильній до акне шкірі. Текстура: легка текстура флюїду, що швидко поглинається та забезпечує тривале відчуття свіжості. Трав'яний аромат.

*Інструментальний тест

Спосіб застосування: наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Чудова основа під макіяж.

Підходить для чутливої шкіри. Гіпоалергенно. Некомедогенно.

Склад: Aqua / Water, Glycerin, Salicylic Acid, Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Kaolin, Zinc Sulfate, Bifida Ferment Lysate, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Algin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Biosaccharide Gum-1, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum / Fragrance.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 18.07.2024
Дата оновлення: 18.07.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл?

972.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл.

У чому особливості товару Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл?

Набори косметичних засобів для обличчя Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл. Відноситься до Наборы косметических средств для лица

Які відгуки у товару Дерматологічний догляд Vichy Normaderm для проблемної шкіри: Гель для глибокого очищення 200 мл + Щоденний флюїд 50 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Лобановського, 196 (Червонозоряний), Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "Аптека АНЦ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

АНЦ
вул. Є. Сверстюка, 2а (Раскової), Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "Аптека низьких цін ТМ"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

1 упаковок

АНЦ
Харківське шосе, 144-А, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю