АНЦ
star_on

Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл

ВИШИ
Артикул: 1069649
Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 3.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваVichy
ДорослимМожна
ВиробникВИШИ
ФормаНабір

Опис

Мінерал 89. Щоденний зволожуючий гель-бустер, що зміцнює захисний бар’єр та посилює пружність шкіри.

Об'єм: 50 ml/мл

Походження

Термальна вода Vichy, природно насичена 15 мінералами, та зароджена в серці вулканів Франції Овернь на глибині до 4000 м.

Інновація

Лабораторіі Vichy створили формулу, в основі якої 89% термальної води високої мінералізації у поєднанні з гіалуроновою кислотою. Лише 11 інгредієнтів. Мінерал 89 зміцнює шкіру обличчя та сприяє підвищенню її стійкості до зовнішніх агресивних факторів (наприклад, забруднення повітря).

Результати

Шкіра тонізована, пружна та зволожена. День за днем, шкіра набуває здорового сяяння.

  • Підходить для  всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
  • Гіпоалергенно.
  • Некомедогенно.

Спосіб застосування

Двічі натиснувши на помпу, нанесіть засіб на шкіру обличчя після очищення, вранці та ввечері, як етап №1 у ритуалі догляду за шкірою обличчя. Використати протягом 12 місяців після початку використання.

Мінерал 89. Гель для зволоження, відновлення та зміцнення захисного бар’єру шкіри навколо очей.

Об'єм: 15 ml/мл

Інновація

Лабораторії Vichy створили формулу, в основі якої 89% термальної води високої мінералізації, що збагачена кофеїном та гіалуроновою кислотою натурального походження.

Результати

Зміцнює ніжну шкіру навколо очей завдяки відновленню її захисного бар’єру. Зменшує видимість темних кіл під очима. Зволожує та розгладжує лінії зневоднення.

Спосіб застосування

Застосовувати вранці та ввечері. Наносити масажними рухами на очищену шкіру навколо очей. Протестовано під дерматологічним та офтальмологічним контролем.

  • Гіпоалергенно.
  • Підходить для тих, хто носить контактні лінзи.
  • Мінімалістична формула: не містить ароматизаторів та алкоголю*.
  • Використати протягом 6 місяців після початку користування.

*Не містить етанол.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 25.01.2024
Дата оновлення: 25.01.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл?

1016.5 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл.

У чому особливості товару Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл?

Чутлива шкіра Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл. Відноситься до Чувствительная кожа

Які відгуки у товару Набір Vichy Мінерал 89 Щоденний зволожувальний гель-бустер 50 мл і Гель для зволоження та зміцнення захисного бар'єру шкіри навколо очей 15 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.