Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сонцезахистний крем-флюід для обличчя антивіковий Eucerin SPF 50 50 мл

Beiersdorf
Артикул: 1043760
Сонцезахистний крем-флюід для обличчя антивіковий Eucerin SPF 50 50 мл
Написати відгук
656.0 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 6.56грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваEucerin
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваПольща
ФормаФлюїд

Інструкція Сонцезахистний крем-флюід для обличчя антивіковий Eucerin SPF 50 50 мл

Склад

Aqua, Homosalate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Alcohol Denat, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Опис

Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50

Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50 - це інноваційний сонцезахисний засіб для обличчя, який спеціально розроблений для захисту від пошкоджень шкіри, викликаних впливом сонця і для зменшення ознак фотостаріння. Підходить для всіх типів шкіри.

 

Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50 забезпечує високоефективний захист від ультрафіолетових променів та інтенсивно зволоженує. Завдяки комбінації фізичних, хімічних і біологічних фільтрів захищає від фотостаріння і онкопатологій шкіри. Завдяки вмісту високо- і низкомолекулярної гіалуронової кислоти має спрямовану антивікову дію - зменшує зморшки, які вже є і запобігає появі нових.

 

Цей прогресивний сонцезахисний засіб поєднує в собі кілька передових технологій для високоефективного захисту від ультрафіолетових променів завдяки:

високоефективній фотостабільній системі фільтрів ультрафіолетових UVA/UVB-променів, забезпечує надійний захист від сонячних опіків. Відповідає вимогам ЄС і Європейської косметичної Асоціації - (в минулому - "Colipa»); гліцирризиновій кислоті, яка захищає ДНК шляхом підтримки власного захисту шкіри на клітинному рівні і посиленню відновлювальних механізмів; клітинному захисту з Лікохалконом А - потужним антиоксидантом, який захищає клітини шкіри від пошкоджень, викликаних вільними радикалами; містить високо- і низькомолекулярну гіалуронову кислоту, інтенсивно зволожує шкіру, зменшує зморшки, які вже є і запобігає появі нових.

Легка текстура, нежирна текстура матує шкіру і усуває жирний блиск.

 

Клінічні дослідження
Клінічні дослідження довели дуже хорошу переносимість сонцезахисного антивікового флюїду з SPF 50 чутливою шкірою, а також у пацієнтів з дуже чутливою шкірою після лазерних і пілінгових процедур.

 

Властивості

легка текстура; нелипкий; нежирний; швидко вбирається; некомедогенний; suitable under make-up; unperfumed.

Поширені запитання