Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Сонцезахисний гель-крем для обличчя Eucerin Oil Control з матуючим ефектом з SPF 50+ 50 мл

Beiersdorf
Артикул: 1051464
Сонцезахисний гель-крем для обличчя Eucerin Oil Control з матуючим ефектом з SPF 50+ 50 мл
Написати відгук
614.6 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 6.15грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваEucerin
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваНімеччина
ФормаКрем-гель

Інструкція Сонцезахисний гель-крем для обличчя Eucerin Oil Control з матуючим ефектом з SPF 50+ 50 мл

Склад

Aqua, Homosalate, Polymethylsilsesquioxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Alcohol Denat, Tapioca Starch, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cyclomethicone, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Carnitine, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Опис

Сонцезахисний гель-крем для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 50 - це засіб з високим сонцезахисним фактором для щоденного використання, призначене для особливих потреб жирної і проблемної шкіри. Його формула забезпечує захист шкіри від пошкоджень, викликаних дією сонця, містить активні речовини для поліпшення стану шкіри.

Гель-крем містить високоефективну фотостабільні систему ультрафіолетових фільтрів UVA і UVB, яка забезпечує надійний захист. Ця система відповідає вимогам Європейської косметичної асоціації (в минулому - "Colipa»).

Формула гель-крему також забезпечує біологічний захист клітин за рахунок вмісту антиоксиданту Лікохалкона А і Гліціррізінованой кислоти. Лікохалкон А, що міститься в корені китайської солодки, має потужний антиоксидантний і протизапальну дію і захищає шкіру від дії вільних радикалів. Гліціррізіновая кислота, що отримується з лакриці, захищає ДНК клітин, підтримуючи їх власні механізми захисту і відновлення.

L-карнітин, регулює стан шкірного себума (діє як себорегулятори) і матирующие жиропоглинальні пігменти об'єднані в спеціальній Технології контролю жирності. Разом вони швидко надають шкірі свіжий і матовий вид, навіть у вологому і теплому кліматі.

Сонцезахисний гель-крем для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 50 Некомедогенний, не має запаху, не містить парабенів і ароматизаторів, і може використовуватися в якості основи для макіяжу.

Клінічні дослідження

Клінічні дослідження довели дуже хорошу переносимість сонцезахисного гель-крему для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 50 навіть у пацієнтів з чутливою і проблемною шкірою. Ефективність матирующей формули з себорегулятори L-карнітин та жіропоглощающемі пігментами пройшла подальше тестування і оцінку в практичних дослідженнях.

Виявлено переваги

Дослідження за участю 325 людей з жирною проблемною шкірою показали відмінні результати *.

Учасники відзначили:

ультралегкі текстуру (95%); тривале збереження матовості шкіри (94%); відсутність жирного блиску протягом кількох годин після нанесення (93%); миттєве вбирання (98%).

Жінки з жирною і комбінованою шкірою після чотирьох тижнів використання підтвердили **:

зменшення жирності шкіри (90%); себорегулірующій ефект (81%); відсутність забитих пір (86%).

Показання

Сонцезахисний гель-крем для жирної і схильної до акне шкіри обличчя.

Спосіб застосування та дози

Наносьте достатню кількість засобу до і під час дії сонця, повторюйте регулярно для збереження високого рівня захисту.

Упаковка

Флакон 50 мл в картонній коробці.

Виробник

Баєрсдорфа, Німеччина.

Поширені запитання