star_on

Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл

Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваЗелена аптека
Кількість в упаковці1000 мл
ВиробникЕЛЬФА НВО ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА
Країна виробництваУкраїна
ФормаШампуні

Опис

Ви любите косметику з натуральними інгредієнтами, але не знаєте, яка вам підходить? Виберіть шампунь з кропивою та олією лопуха, який призначений для догляду за нормальним волоссям. Кропива та олія лопуха зміцнюють і надають блиску. Завдяки безсиліконовій та легкій текстурі шампунь чудово виконує свою основну функцію – очищення.

Цей універсальний шампунь в економічній упаковці підходить для сім'ї. Волосся сильне, блискуче і шовковисте по всій довжині.

Спосіб застосування

Нанесіть на вологе волосся, змийте і спіньте. Для досягнення найкращого ефекту при догляді за нормальним волоссям рекомендується використовувати шампунь у поєднанні з кондиціонером або бальзамом-маскою, доповнюючи догляд настоєм серії для волосся.

склад

Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, cocamide dea, glycereth-2 cocoate, peg-7 glyceryl cocoate, urtica dioica leaf extract, arctium lappa root extract, persea gratissima oil, persea gratissima fruit extract, medicago sativa letiva extract, centella asiatica leaf extract, ligusticum chuaxiong root extract, polyquaternium-10, хлорид хлориду, глицерин, алкоголь, цитрик, parfum, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, sodium benzoate, potdium.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 20.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл?

139.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл.

У чому особливості товару Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл?

Шампуні Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл. Відноситься до Шампуни

Які відгуки у товару Шампунь Зелена Аптека кропива дводомна та реп'яхова олія для нормального волосся 1000 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.