АНЦ
star_on

Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл

Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл
4.0
599.7 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 6.00грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваBIODERMA
Кількість в упаковці125 мл
ВиробникLaboratoire Dermatologique Bioderma
ФормаШампунь-крем

Опис

Опис

Формула шампуню Nodé DS+ забезпечує поліпшений захист від сильної, стійкої лупи завдяки трьом взаємодоповнювальним діям: Дія на лущення шкіри голови завдяки комплексу DSactiv™. Він обмежує розмноження дріжджів Malassezia, відповідальних за лупу, і запобігає її поверненню, зводячи до мінімуму виділення шкірного сала. Заспокійлива дія завдяки Palmitamide MEA миттєво зменшує відчуття свербежу та почервоніння шкіри голови з тривалим результатом. Шампунь Nodé DS+ допомагає розплутати волосся і надає йому блиску, еластичності та об'єму.

Спосіб застосування

Інтенсивний період (3 тижні): 3 рази на тиждень Підтримка результатів: 1-2 рази на тиждень залежно від призначення лікаря. Спінюйте, злегка масажуючи шкіру голови. Змийте і повторіть нанесення. Залишити шампунь на 5 хвилин, потім ретельно змити.

Склад

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Peg-60 Almond Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Citric Acid, Coco-Betaine, Sodium Citrate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Piroctone Olamine, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-10, Pyridoxine Hcl, Salicylic Acid, Undecyl Alcohol, Zinc Gluconate, Palmitamide Mea, Sodium Hydroxide, Mannitol, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract, Fragrance (Parfum).

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 09.05.2024
Дата оновлення: 09.05.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл?

599.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл.

У чому особливості товару Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл?

Засоби від лупи та себореї Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл. Відноситься до Средства от перхоти и себореи

Які відгуки у товару Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл?

Тамара 6 Квітень 2024

У мене була така лупа, що жоден шампунь не допомагав. Шкіра голови стала здоровішою, лупу як рукою зняло. І найкласніше, що волосся після нього м'яке і блискуче, а не як солома, як від деяких інших засобів. Та й об'єму якось додалося. Не дешевий, звичайно, але він того вартий!

Відгуки покупців про Шампунь від лупи Bioderma Node DS +125 мл

Avatar
Тамара
2024-04-06 06:49:15

У мене була така лупа, що жоден шампунь не допомагав. Шкіра голови стала здоровішою, лупу як рукою зняло. І найкласніше, що волосся після нього м'яке і блискуче, а не як солома, як від деяких інших засобів. Та й об'єму якось додалося. Не дешевий, звичайно, але він того вартий!

Переваги
Покращує стан шкіри, надає волоссю блиск.
Недоліки
Висока ціна.
Показати більше відгуків Показати більше відгуків