АНЦ
star_on

Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл

Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл
5.0
470.1 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 4.70грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваDucray
Кількість в упаковці200 мл
Серія/ЛінійкаСкванорм
ВиробникПьер Фабр Дермо-Косметік
Зона застосуванняволосся
Дія (призначення)очищення;від зуду;заспокоєння
Країна виробництваФранція
Вік12+
ФормаШампуні
Тип волоссяжирне
Видшампунь

Опис

Шампунь Ducray Squanorm видаляє жирну лупу, запобігає її повторній появі, усуває запалення, зменшує свербіж, знищує грибкові мікроорганізми, що викликають лупу, запобігає інфікуванню шкіри голови.

Особливості

Іхтіол виконує кератопластичну та антисептичну функції, нормалізує кровообіг у судинах та обмінні механізми, підтримує природний pH. Кротамітон зменшує запалення та роздратування, бореться з грибками та посилює дію Іхтіолу. Саліцилова кислота пригнічує секрецію сальних та потових залоз, пом'якшує епідерміс, що сприяє легкому видаленню лусочок з поверхні шкіри. Крім того, вона перешкоджає поширенню хвороботворних бактерій, прискорює загоєння ран, покращує ріст волосся та усуває лупу. Екстракт пальми сабаль зменшує випадання волосся, зменшує виділення шкірного сала. Гліцерин зволожує волосся, видаляє бруд і жир, бореться з лупою, сприяє росту волосся, лікує пошкоджені кінчики, що січуться. Cetrimonium Chloride – біологічно активний антисептичний інгредієнт, що перешкоджає поширенню мікробів та електризації, допомагає змивати бруд, утворює захисну плівку на волоссі та полегшує розчісування. Молочна кислота пом'якшує та відлущує відмерлий епідерміс, надає шкірі рівну текстуру, регулює кислотність, покращує регенерацію клітин, зволожує, вивільняє шкірне сало, позбавляє лупи та надлишку шкірного сала. Піроктоноламін усуває лупу, пригнічує ріст грибкової та мікробної флори, усуває свербіж та лущення. Ефект помітний із першого застосування. Шкіра голови значно очищається, зменшується сверблячка, повертається відчуття комфорту.

склад

Вода, Sodium Laureth Sulfate Sodium Cocoamphoacetate, Salicylic Acid, Sodium Shale Oil Sulfate, Undecylenamidopropyl Betaine, PEG-18 Glycerides Citrate, Linalool Methylisothiazolinone, Piroctone Plamine, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Chloride Sodiu, Hydroxide Tocopherol.

Як використовувати

Нанесіть на вологе волосся, змийте. Нанести повторно, залишити на 3 хвилини, ретельно змити водою. Процедуру проводити 2 рази на тиждень. Курс застосування – 6 тижнів.

Запобіжні заходи

Уникати потрапляння у вічі.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 5°C до 25°C у сухому, захищеному від світла місці.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 27.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл?

470.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл.

У чому особливості товару Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл?

Засоби від лупи та себореї Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл. Відноситься до Средства от перхоти и себореи

Які відгуки у товару Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл?

Нина 25 Грудень 2023

Этот шампунь мне посоветовал врач. У меня долгое время были проблемы с жирностью кожи головы, и ничего не помогало. С этим шампунем результаты видны уже после нескольких использований. Он мягко ухаживает за кожей головы, не вызывая раздражения и зуда.

Відгуки покупців про Шампунь Ducray Squanorm проти жирної лупи 200 мл

Avatar
Нина
2023-12-25 10:28:33

Этот шампунь мне посоветовал врач. У меня долгое время были проблемы с жирностью кожи головы, и ничего не помогало. С этим шампунем результаты видны уже после нескольких использований. Он мягко ухаживает за кожей головы, не вызывая раздражения и зуда.

Переваги
Эффективен против перхоти, мягкий уход, нет раздражения или зуда.
Недоліки
Не нашла.
Показати більше відгуків Показати більше відгуків