star_on

Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл

Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваКінська грива
Кількість в упаковці350 мл
ВиробникЕЛЬФА НВО ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА
Країна виробництваУкраїна
ФормаШампуні

Опис

Шампунь Elfa Horsehair Shampoo впливає на стрижень волосся, зміцнюючи та пожвавлюючи кожне волосся, надаючи йому силу та міцність. Шампунь допомагає відновити структуру пошкодженого волосся, забезпечуючи помітну щільність та об'єм, надаючи волоссю доглянутого та здорового вигляду. Допомагає розгладити лусочки кутикули, посилюючи природний блиск та шовковистість волосся. Очищаюча основа шампуню створює приємну м'яку піну, яка дбайливо та ефективно очищає волосся. Має зволожуючу дію, надає об'єму та блиску. Навіть жирне волосся залишається чистим протягом 24 годин.

В основі серії лежить рецептура професійних засобів для коней, адаптована нашими фахівцями з урахуванням особливостей жіночого волосся. На відміну від засобів догляду за домашніми тваринами, формула не перевантажена силіконами і жорсткими поверхнево-активними речовинами. Вона містить ідеально збалансовану формулу, багату на зміцнюючі інгредієнти.

Формула містить такі активні інгредієнти

Колаген – фібрилярний білок, який створює захисний шар на поверхні волосся, миттєво відновлює кутикулу, живить та сприяє тривалому зволоженню, блиску волосся. Ланолін - вовняний віск, відмінний кондиціонуючий агент, що благотворно впливає на структуру та самоочисні властивості волосся. Забезпечує еластичність та пружність. Кератин – особливо сильний структурний білок, який інтенсивно зміцнює та відновлює власну кератинову структуру волосся, заповнюючи пошкоджені ділянки волосяного стрижня.

Також містить масло лопуха, яке зміцнює коріння волосся і зупиняє їх випадання, нормалізує діяльність сальних залоз та усуває лупу. Після застосування не робить волосся жирним.

Результат

Сила, густота та блиск гриви вашого коня надихнули нашу лабораторію з догляду за волоссям на розробку лінії продуктів, заснованих на формулах професійних засобів для догляду за шерстю тварин.

Призначення

Очищення, профілактика, догляд, лікування

Спосіб застосування

Нанесіть на вологе волосся та шкіру голови і витримайте три хвилини, після чого ретельно змийте водою.

Зміст

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Collagen, Lanolin, Hydrolyzed Keratin, Sodium Cocoyl Glutamate6, PEG Glycol, Citric Acid, Parfum, Sodium Chloride, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 09.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл?

205.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл.

У чому особливості товару Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл?

Шампуні Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл. Відноситься до Шампуни

Які відгуки у товару Шампунь для волосся Кінська Грива 350 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.