Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Себіпрокс шампунь 1 % 60 мл

Себіпрокс шампунь 1 % 60 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 6.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваSebiprox
ВиробникСтіфел Лабораторіз
Країна виробництваНідерланди
ФормаШампуні

Інструкція Себіпрокс шампунь 1 % 60 мл

Склад

Aqua, SodiumLaureth Sulfate, CocamidopropylBetaine, SodiumChloride, Polysorbate 80,Cocamide DEA, Glycerin,Hexylene Glycol,Ciclopirox Olamine, OleylAlcohol, Citric Acid,Disodium Phosphate,Polyquaternium-10, IsopropylAlcohol, SodiumAcetate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, BenzylSalicylate, Butylphenyl,Methylpropional, Citronellol,Hexyl Cinnamal,Limonene, Linalool.

Лікарська форма

Шампунь проти лупи для регулярного догляду за волоссям.

Фармакологічні властивості

Активний компонент засобу, молекула циклопірокс оламін, пригнічує процес розмноження грибка Malassezia, який часто є основною причиною появи лупи.

Шампунь заспокоює запалену шкіру, сприяє розм'якшенню, злущування та усунення ороговілих частинок епідермісу, має антибактеріальну дію.

Ретельно підібрана комбінація миючих, поживних і кондиціонуючих компонентів підтримує оптимальний рівень рН шкіри голови і забезпечує комплексний догляд за волоссям.

Натуральна ароматична композиція, що нагадує запах пелюсток троянди, підкреслює делікатність догляду і створює відчуття комфорту.

Показання

При помірній лупі та свербінні шкіри голови.

Забезпечує комплексний косметичний догляд за волоссям та шкірою голови. Його миюча основа м'яко очищує волосся та шкіру голови, не висушуючи та не пошкоджуючи структуру, допомагає зменшити відчуття свербіння шкіри голови. рН шампуню Себіпрокс близький до природного рН шкіри голови.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату, дитячий вік до 12 років.

Особливості застосування

Уникайте контакту з очима. У разі потрапляння в очі ретельно промийте їх водою. Може викликати подразнення шкіри. У випадку появи подразнення слід припинити використання і звернутися до лікаря.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Не впливає.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Немає протипоказань.

Спосіб застосування та дози

Застосовувати 2-3 рази на тиждень або при необхідності. Нанесіть на вологе волосся та шкіру голови, утворюючи піну масажними рухами та залиште на 3-5 хвилин. Ретельно змийте шампунь та повторіть процедуру другий раз.

Діти

Застосовувати дітям з 12 років.

Термін придатності

48 місяців з дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25С, в недоступному для дітей місці. Не застосовувати після закінчення терміну придатності.

Упаковка

По 60 мл шампуню в картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Stiefel Laboratories LTD, Ірландія.

Поширені запитання