АНЦ
star_on

Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл

Laboratoires Phytosolba
Артикул: 1037362
Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваPHYTO
ВиробникLaboratoires Phytosolba
ФормаКреми

Опис

Унікальний фітокрем Phyto Phytokeratine Extreme для відновлення та живлення волосся, наноситься на сухі, ламкі, пошкоджені локони.

Крем Phytokeratine Extreme глибоко живить, миттєво запускає процес регенерації зсередини, надає еластичність, запобігає сухості, пом'якшує.

Властивості

Фітокератин Екстрем миттєво покращує структуру та зовнішній вигляд волосся завдяки дії наведених нижче інгредієнтів:

Біоміміка ботанічного кератину проникає в середину стрижня волосся, заповнює пористість і пошкодження, потовщує, склеює кінчики, що січуться, володіє кондиціонуючими і зволожуючими властивостями.

Олія сапоте зменшує випадання волосся, насичує вітамінами, живить, усуває грибок та лупу.

Масло баобаба посилює ріст пасм, усуває ламкість, наповнює блиском і силою.

Півонія має антибактеріальні та відновлюючі властивості, сприяє регенерації та запобігає сплутуванню.

Лимонна кислота має ефект звуження пір, що зміцнює фолікули та знижує ймовірність випадання волосся; нормалізує сальність, живить і оздоровлює крихкі пасма, бореться з себореєю, усуває свербіж та лущення. Нейтралізує вплив водопровідної води.

Гідролізовані протеїни сої, пшениці та кукурудзи забезпечують кондиціювання, запобігають сухості та ламкості, відновлюють структуру зсередини, стимулюють фактор росту, зменшують електризацію волосся.

Токоферол вдихає енергію в ослаблені локони та оздоровлює.

Сік кореня якона збагачує вітамінами та мінералами, зміцнює коріння.

Екстракт виноградних кісточок надає блиску, тонізує, зволожує та живить; покращує структуру; регулює виділення шкірного сала; очищає волосся, починаючи з коріння; бореться із ламкістю волосся.

Гідрогенізована рицинова олія запобігає зневодненню, зміцнює, зв'язує пошкодження, запобігає ламкості та себореї, пожвавлює, пом'якшує.

склад

Екстракт квітів Paeonia Officinalis, Propanediol, Isodecyl Neopentanoate, Water, Cetearyl Alcohol, Pouteria Sapota Seed Butter, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Polyquaternium-37, Polyquaternium-70 , Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Citric Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Alcohol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol. ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, ксантанова камедь, цитрат натрію. Мальтодекстрин, кармін (CI 75470), бензоат натрію, сорбат калію.

Як використовувати

Наносити на вологі чи сухі пасма.

Чи не змивати.

Характеристики

Тип: фітокрем для волосся. Призначення: живлення, відновлення, захист Стать: жінки Тип волосся: ламке, сухе, пошкоджене. Вік: 18+ Час використання: універсальний Зміст пакету: 100 мл
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 15.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл?

684.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл.

У чому особливості товару Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл?

Живлення та відновлення волосся Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл. Відноситься до Питание и восстановление волос

Які відгуки у товару Крем для волосся Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.