Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Олівець-коректор Eucerin для проблемної шкіри з матуючим ефектом 2,5 г

Beiersdorf
Артикул: 59838
Олівець-коректор Eucerin для проблемної шкіри з матуючим ефектом 2,5 г
Написати відгук
438.2 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.38грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 10.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваEucerin
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваНімеччина
ФормаОлівець

Інструкція Олівець-коректор Eucerin для проблемної шкіри з матуючим ефектом 2,5 г

Склад

Cyclopentasiloxane, Cetearyl Behenate, Laureth-2 Benzonate, Octyldodecanol, Synthetic Beeswax, Polybutene, Nylon-12, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Salicylic Acid, Mica, Bisabolol, Tocopherol, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Опис

Олівець-коректор з матуючим ефектом Eucerin DermoPURIFYER виявляє подвійну дію на висипання: зменшує дефекти, маскує недоліки і заспокоює роздратування. При щоденному використанні кошти на уражених ділянках Саліцилова кислота має комедолітіческім ефектом, відкриваючи забиті пори і заспокоюючи шкіру.

Карнітин регулює вироблення шкірного себума, сприяючи засвоєнню жирних кислот в мітохондріях і перетворюючи їх в енергію. Таким чином, жирні кислоти більше не можуть перетворюватися в шкірний себум, тому його кількість значно зменшується. Локальне застосування Карнітину на шкірі дозволяє значно зменшити кількість шкірного себума.

Власна субстанція шкіри, Молочна кислота, підсилює кератолитическое і комедолітіческое дію. Молочна кислота є природним зволожуючим фактором (ПУФ) і регулятором рівня pH.

Активний інгредієнт Декандіол довів відмінні антибактеріальні властивості, особливо проти бактерій (Propionibacterium acnes), які викликають дефекти, а також знімає роздратування. Крім того, цей компонент утримує вологу в шкірі.

Протизапальний Лікохалкон А активно доглядає за запаленими ділянками шкіри, зводить до мінімуму ризик подразнення і заспокоює почервоніння.

Клінічні дослідження

У першому кварталі 2008 року 25 чоловіків і жінок у віці 13-43 років брали участь в клінічному дослідженні з метою перевірки ефективності олівця-коректора з матуючим ефектом Eucerin DermoPURIFYER. Кожен з них мав проблемну, схильну до акне шкіру або легку форму комедонов.

Переваги

За період випробувань кількість відкритих, закритих і роздратованих комедонов значно скоротилося. Засіб дуже добре сприймалося протягом всього терміну використання. Без масел.

Показання

Лікує дефекти і маскує недоліки.

Спосіб застосування та дози

Накривайте уражені ділянки тонким шаром 1-3 рази на день. Не наносьте на губи. Уникайте контакту з очима.

Упаковка

Олівець-коректор в картонній коробці.

Виробник

Баєрсдорфа, Німеччина.

Поширені запитання