АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024

Cosmetic Active Internationale
Артикул: 1072151
Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024
Написати відгук
482.3 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 4.82грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваLa Roche Posay
Кількість в упаковцінабір
ВиробникCosmetic Active Internationale
ФормаНабір

Опис

Загальні характеристики

  • Стать: унісекс
  • Класифікація: аптечна, дерматокосметика
  • Призначення: очищення, заспокоєння, проти запалень
  • Тип шкіри: проблемна
  • Країна ТМ: Франція
  • Виготовлено в: Франція
  • Об'єм: 40 мл + 50 мл + 15 мл + 3 мл + 3 мл

Опис

Склад набору:

  • Антеліос UVA400 Оіл Контрол, 3 мл
  • Ефаклар сироватка, 3 мл;
  • Ефаклар Ейч Ізо-Біом гель, 15 мл;
  • Ефаклар гель-мікропілінг, 50 мл;
  • Ефаклар Дуо+M, 40 мл;

Опис складових набору:

  • Ефаклар дуо+м, гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появі, 40 мл.

Потрійна дія: корекція виражених недоліків, чорних цяток, залишкових слідів та запобігання повторній появі недоліків проблемної шкіри.

Показання: виражені та повторювані недоліки проблемної шкіри, чорні цятки, залишкові сліди після недоліків. Підходить для шкіри жінок та чоловіків. Протестовано на шкірі всіх фототипів.

Наукове відкриття: у мікробіомі шкіри бактерії, що спричиняють недоліки, складаються з кількох підтипів, які називаються філотипами. Дослідження показали, що відсутність різноманітності серед цих філотипів пов’язана з розповсюдженням і ступенем вираженості недоліків на шкірі.

Новий активний інгредієнт філобіома відкритий завдяки знанням науки про мікробіом. Філобіома має доведену ефективність проти надмірного вироблення себуму шкірою, схильною до утворення недоліків та жирності.

Результати. Зменшує видимість виражених недоліків, потрійна дія: -66% чорних цяток*, -44% недоліків на шкірі*, -45% залишкових слідів після недоліків**. Делікатно відлущує, що допомагає запобігти появі залишкових слідів та повторній появі недоліків. Зволоження шкіри до 24 годин. Матує шкіру.

Може одночасно використовуватись при професійному призначенні бензоїл пероксиду.

*клінічне дослідження, 45 осіб, використання один раз на день вранці протягом 4 тижнів. **клінічне дослідження, 42 особи, використання один раз на день вранці протягом 4 тижнів.

Активні інгредієнти. Новий активний складник філобіома – сприяє заспокоєнню та зменшенню недоліків на шкірі. Прокерад - запатентований керамід, який перешкоджає утворенню залишкових слідів у вигляді червоних або темних плям. Ніацинамід – сприяє зменшенню видимості темних плям та пігментації. Манноза – допомагає відновленню шкіри. Аква позе філіформіс – сприяє тривалому ефекту нормалізації мікробіому (сукупність мікроорганізмів на поверхні шкіри). Містить термальну воду ля рош-позе.

Текстура крем-гелю. Без відчуття жирності на шкірі після нанесення. Чудова основа для макіяжу. Некомедогенно.

  • Ефаклар, гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла для зменшення стійких недоліків, 50 мл.

Властивості: гель-мікропілінг глибоко очищує шкіру та пори навіть від невидимих забруднень. Формула з САЛІЦИЛОВОЮ і ЛІПО-ГІДРОКСИ КИСЛОТОЮ забезпечує пілінговий ефект без тертя для відлущення змертвілих клітин епідермісу. Залишає шкіру чистою та свіжою, видаляючи надлишки шкірного себуму. Допомагає скоротити кількість помітних недосконалостей шкіри (-51%*) і залишкових плям після недоліків (-57%*). Клінічно доведена ефективність проти повторного прояву недосконалостей.

Підходить для шкіри обличчя та тіла. Фізіологічний pH засобу, не містить етилового спирту.

Протестовано під дерматологічним контролем на жирній шкірі, схильній до недоліків.

*Клінічне дослідження, 52 особи, 4 тижні застосування.

  • Ефаклар Ейч Ізо-Біом, очищувальний заспокійливий зволожувальний крем-гель для зневодненої чутливої шкіри обличчя та тіла, схильної до недоліків, 15 мл.

Властивості: гель-мікропілінг глибоко очищує шкіру та пори навіть від невидимих забруднень. Формула з САЛІЦИЛОВОЮ і ЛІПО-ГІДРОКСИ КИСЛОТОЮ забезпечує пілінговий ефект без тертя для відлущення змертвілих клітин епідермісу. Залишає шкіру чистою та свіжою, видаляючи надлишки шкірного себуму. Допомагає скоротити кількість помітних недосконалостей шкіри (-51%*) і залишкових плям після недоліків (-57%*). Клінічно доведена ефективність проти повторного прояву недосконалостей.

Підходить для шкіри обличчя та тіла. Фізіологічний pH засобу, не містить етилового спирту.

Протестовано під дерматологічним контролем на жирній шкірі, схильній до недоліків.

*Клінічне дослідження, 52 особи, 4 тижні застосування.

  • Ефаклар, ультраконцентрована сироватка з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот для жирної проблемної шкіри, 3 мл.

Ефаклар Ейч Ізо-Біом, очищувальний заспокійливий зволожувальний крем-гель для зневодненої чутливої шкіри обличчя та тіла, схильної до недоліків на шкірі.

Протестовано під дерматологічним контролем у комбінації із засобами, що подразнюють та пересушують шкіру. Містить Аква Позе Філіформіс - пребіотичну фракцію від La Roche-Posay, що сприяє посиленню бар’єрної функції шкіри. Формула адаптована до фізіологічного рівня pH шкіри.
Ніжно очищує шкіру, не пересушуючи її. Зволожуючий ефект до 24 годин. Некомедогенно. Містить термальну воду La Roche-Posay.

  • АНТЕЛІОС UVA 400 ОІЛ КОНТРОЛ, сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та дуже довгих UVA променів SPF 50+, 3 мл.

Запатентована у Франції та виключно для La Roche-Posay, нова розробка – фільтр Мекзорил 400, який забезпечує захист навіть від дуже довгих UVA-променів (380–400 нм), що складають 30% сонячного спектру. Тим самим допомагає захистити клітини шкіри від пошкоджень УФ-променями.

Відповідає вимогам ЄС щодо захисту від UVA та UVB випромінювання. Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Шкіра матова на дотик, ефект до 12 годин*. Відчуття чистоти шкіри.

*Споживчий тест. Технологія Аirlicium (Ерліциум): матуючі мікрочастинки миттєво поглинають надлишки шкірного жиру та допомагають контролювати причини появи надлишкового блиску шкіри (себум, піт, вологість). День за днем жирність шкіри зменшується**.

Захист від сонця посилений доведеною стійкістю до води, піску та поту. Легка нежирна текстура з непомітним фінішем. Не залишає білих слідів. Некомендогенно. 

Протестовано під дерматологічним контролем на чутливій, реактивній та схильній до алергічних реакцій на сонячне випромінювання шкірі. Не викликає подразнення очей. Клінічно доведена ефективність.

**Інструментальний тест після 1 та 4 тижнів щоденного використання. 

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 12.06.2024
Дата оновлення: 12.06.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024?

482.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024.

У чому особливості товару Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024?

Проблемна, жирна шкіра Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024. Відноситься до Проблемная, жирная кожа

Які відгуки у товару Набір La Roche-Posay Ефаклар Дуо+М для проблемної шкіри 2024?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

2 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю