АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК

Cosmetic Active Internationale
Артикул: 1071871
Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК
Написати відгук
673.8 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 6.74грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 20.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваLa Roche Posay
ДорослимМожна
ДітямМожна
Кількість в упаковцінабір
ВиробникCosmetic Active Internationale
ФормаНабір

Опис

Загальні характеристики

  • Час застосування: універсальний
  • Стать: дітям, унісекс
  • Класифікація: аптечна, дерматокосметика
  • Країна ТМ: Франція
  • Зроблено в: Франція
  • Об'єм: 50 мл+50 мл

Опис

  • АНТЕЛІОС UVA 400, легкий сонцезахисний флюїд, стійкий до води та поту, для чутливої шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та дужедовгих UVA променів SPF50+, 50 мл

Показання: Досліджуючи вплив сонцезахисних засобів на підводне життя, бренд Ля Рош-Позе розробляє формули з повагою до флори та фауни прісних та морських водойм.

Сонцезахисний ультралегкий флюїд, розроблений для чутливої шкіри обличчя. Високий ступінь захисту від UVA та UVB променів. Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Для всіх типів чутливої шкіри обличчя, схильної до алергічних реакцій на сонячне випромінювання (сонячної непереносимості). Без парфумованих віддушок. Дуже водостійкий. Стійкий до поту. Протестовано під дерматологічним контролем на чутливій шкірі.

Спосіб застосування: Наносіть сонцезахисний засіб на шкіру безпосередньо перед виходом назовні. Для підтримання захисту регулярно і у достатній кількості поновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником. 

Використовуйте засіб в значних кількостях перед виходом на сонце. Регулярно повторюйте нанесення.

Склад: AQUA /WATER, ALCOHOL DENAT., DIISOPROPYL SEBACATE, SILICA, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYLTRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, C12-22ALKYLACRYLATE / HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, PERLITE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE, DISUCCINATE

  • Термальна Вода, засіб догляду за чутливою шкірою, 50 мл

Показання: Термальна вода з джерела Ля Рош-Позе природно збагачена мінеральними солями та олігоелементами, у тому числі селеном. Селен – антиоксидант, що нейтралізує дію вільних радикалів (факторів, відповідальних за передчасне старіння шкіри). Має протизапальну та ранозагоюючу дію. Заспокоює та усуває свербіння. Пом’якшує, усуває набряки та почервоніння шкіри.

Показання: важливий догляд для чутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій, заспокоює шкіру, подразнену впливом зовнішніх факторів (сонце, дерматологічні засоби, тощо) та попереджує завчасне старіння шкіри. Добре підходить для щоденного догляду дорослих, дітей та немовлят. Унікальне поєднання мінеральних солей та мікроелементів, надає термальній воді La Roche-Posay науково доведені антиоксидантні, пом’якшуючі та заспокійливі властивості.

Спосіб застосування: розприскати і залишити вбиратися на 2-3 хвилини. Застосовувати так часто, як це необхідно для догляду за чутливою, проблемною, схильною до алергії шкірою.

Склад: Aqua / Water

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 13.05.2024
Дата оновлення: 13.05.2024
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК?

673.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК.

У чому особливості товару Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК?

Набори сонцезахисних засобів Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК. Відноситься до Наборы солнцезащитных средств

Які відгуки у товару Набір La Roche-Posay Антеліос UVA400 флюїд SPF50+ 50 мл + термальна вода в ПОДАРУНОК?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.