star_on

Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл

Діна+
Артикул: 1042685
Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Доступні варіанти

Характеристики

Торгова назваЛібрідерм
ВиробникДіна+
ФормаКреми

Опис

Крем для обличчя та тіла LIBREDERM Пантенол Форте 9% активно загоює тріщини та ранки, швидко усуває опіки та опікові плями, у тому числі від надмірного перебування на сонці.

Відновлює пошкоджену шкіру після сухості, подразнення та легких алергічних реакцій.

Дбайливо доглядає за чутливими ділянками.

Висока концентрація пантенолу в кремі "Пантенол Форте" (пантенол 9%) обрана не випадково: він необхідний найважчих випадків.

Екстрена допомога при сильних опіках, пошкодженнях шкіри (садна, порізи, тріщини, роздратування), муки молодих мам з потрісканими грудьми під час перших годування немовлят - крем справляється з усім швидко і легко.

Важливо не лише заспокоїти дискомфорт, а й захистити шкіру.
Не містить синтетичних ароматів, барвників та консервантів. Він швидко і повністю поглинається, не залишаючи слідів.

Показання до застосування:

Порушення цілісності шкіри (тріщини, садна, порізи, опіки, у тому числі сонячні, і т.д.) Профілактика та лікування сухої, пошкодженої, потрісканої, подразненої шкіри Догляд за грудьми в період лактації (тріщини або почервоніння сосків)

склад

Петролатум, paraffinum liquidum, dl-етил пантенол, парафін, олія мигдалю солодкого (prunus amygdalus dulcis), олія насіння соняшнику (helianthus annuus), екстракт листя алое барбаденсис, екстракт листя розмарину (rosmarinus officinalis), токоферилацель -ситостерол, сквален.

Спосіб застосування

Наносите крем на проблемні ділянки шкіри 2-3 десь у день.

При догляді за грудьми матерів-годувальниць крем наносять на соски після кожного годування.

Перед годуванням грудьми змити теплою водою.

Підходить для щоденного використання.

Характеристики

Тип: крем для тіла Призначення: регенерація, загоєння, захист від сонця, пом'якшення, зволоження Стать: унісекс Вік: 18+ Тип шкіри: всі типи шкіри: пошкоджена, чутлива Час використання: універсальний Зміст пакету: 30 мл
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 09.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл?

100.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл.

У чому особливості товару Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл?

Живлення, зволоження та тонізація шкіри обличчя Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл. Відноситься до Питание, увлажнение и тонизирование кожи лица

Які відгуки у товару Крем Пантенол форте 9 % Librederm для особливого зволоження, регенерації, пом'якшення і захисту шкіри 30 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.