АНЦ
star_on

Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл

Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 7.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваUriage
ВиробникLaboratoires Dermatologiques Uriage
ФормаЕмульсії

Опис

Помітно звужує пори та покращує текстуру шкіри.

Uriage Age Protect Multi-Action Emulsion допомагає боротися з першими ознаками старіння, захищає шкіру від УФ-променів, забруднення та стресу, знімає втому. Термальна вода має пом'якшувальну та зволожуючу дію на шкіру, роблячи її більш рівною. Комплекс BLB захищає шкіру від забруднень. Ретинол відновлює структуру, ліпідний баланс та освітлює шкіру. Гіалуронова кислота нормалізує гідратацію та підвищує пружність. Смола крові дракона має антибактеріальні властивості і сприяє швидкому загоєнню. Вітамін С оптимізує обмінні процеси, зменшує ламкість капілярів. Вітамін Е має ліфтинговий ефект, знімає сліди втоми та стресу.

Властивості

Оптимізує обмінні процеси. Зменшує ламкість капілярів. Ліфтинг-ефект. Захищає шкіру від забруднень.

склад

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Ethylhexanoate, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Лактичний Acid, Dicaprylyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Boron Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil), Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Croton Lechleri Resin Extract, Tocopherol, Sodium Hydroxyde, Polyacrylate-13, Parfum (Fragrance) Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Chlorphenesin, Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Calcium Silicate, Mica, O-Cy-Men-5-Ol, Xanthan Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Rosa Multiflora Fruit Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Tin Oxide.

Спосіб застосування

Нанесіть на обличчя і розподіліть рівномірно по шкірі.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 20.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл?

688.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл.

У чому особливості товару Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл?

Антивіковий догляд, зморшки Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл. Відноситься до Антивозрастной уход, морщины

Які відгуки у товару Емульсія для обличчя Uriage Age Protect Multi-Action проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 40 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.