АНЦ
star_on

Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл

Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл

доставимо

Написати відгук
219.6 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 6.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваDr. Sante
Кількість в упаковці15 мл
ВиробникЕЛЬФА НВО ФАРМАЦЕВТИЧНА ФАБРИКА
Країна виробництваУкраїна
ФормаГель-бустер

Опис

Eye Booster зволожує шкіру на 72 години, розгладжуючи та освіжаючи її.

Засіб має легку текстуру і ненав'язливий аромат. Воно миттєво вбирається, залишаючи відчуття комфорту, свіжості та прохолоди.

Активні інгредієнти

Гіалуронова кислота з різними розмірами молекул насичує глибокі шари епідермісу вологою та перешкоджає її випаровуванню.

Комбінація низькомолекулярних та високомолекулярних гіалуронових кислот впливає на різні шари епідермісу, тому визнана дерматологами як найбільш ефективна для використання у косметиці.

Нейропептиди мають локальну міорелаксаційну дію - розслаблюють м'язи, запобігаючи появі гусеничних лапок. Пребіотики підтримують сприятливу мікрофлору.

Спосіб застосування

Легкими масажними рухами нанести на чисту шкіру навколо очей. Для досягнення швидшої та ефективної дії рекомендується використовувати всю гамму продуктів.

склад

Aqua, Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Myristyl Myristate, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylates Copolymer, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Xanthan Gum 52, Palmitoyl Heptapeptide-18, Glycolic Acid, Lactic Acid, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Behenyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Lauryl Alcohol, Aluryl Содіум Citrate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Glyceryl Caprylate, Glycine Soja Sterols, Tocopherol, Calcium Titanium Borosilicate, CI 77861, CI 77893,

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 07.10.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл?

219.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл.

У чому особливості товару Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл?

Антивіковий догляд, зморшки Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл. Відноситься до Антивозрастной уход, морщины

Які відгуки у товару Бустер для шкіри навколо очей Dr.Sante Hyaluron Mezzo Pro 15 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.