Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Дезодорант для ніг dry-dry foot spray 100 мл

Lexima
Артикул: 1017188
Дезодорант для ніг dry-dry foot spray 100 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваDRY-DRY
ВиробникLexima
Країна виробництваШвеція
ФормаДезодорант

Інструкція Дезодорант для ніг dry-dry foot spray 100 мл

Склад

Aqua, aluminum chlorohydrate – 10%, alcohol denat (t-butyl alcohol, denatonium benzoate), polysorbate 20, propylene glycol, ethylhexylglycerin, menthol, menthа arvensis leaf oil.

Показання

Основне призначення даного засобу полягає в зменшенні потовиділення в області ніг (щиколотки, стопи, пальці). Залежно від рівня потовиділення, одноразове використання Dry Dry Foot Spray дозволяє зберігати відчуття сухості і свіжості до декількох днів.

Спосіб застосування та дози

Антиперспірант для ніг призначений для щоденного застосування в ранковий, денний і вечірній час. Вранці, на вимиті і насухо витерті ноги, наноситься по 2-5 розпилень на кожну стопу. Після цього рекомендується розтерти засіб масажними рухами по поверхні ніг і переконатися, що засіб покрило поверхню всієї стопи, місця між пальцями і власне пальці. Приблизно через 15 секунд ноги знову будуть сухими.

Дія Dry Dry Foot Spray забезпечує захист терміном від доби до декількох днів; отримана захист здатна витримати триразове миття ніг. Якщо протягом дня з'являється відчуття недостатньої сухості, то можна без побоювань використовувати препарат і вдень.

У разі рясного і дуже рясного потовиділення рекомендується використовувати засіб на ніч, після миття і ретельного просушування ніг.

Для досягнення найкращого результату можна використовувати засіб до десяти днів поспіль.

Упаковка

100 мл флакон з дозатором в картонній коробці.

Виробник

Lexima AB, Швеція.

Поширені запитання