star_on

Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл

Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Характеристики

Торгова назваAvene
Кількість в упаковці30 мл
Серія/ЛінійкаКлінанс
Тип шкірижирна;проблемна;схильна до акне
ВиробникПьер Фабр Дермо-Косметік
Зона застосуванняобличчя
Вік12+
ФормаКреми
Видкрем

Опис

Avene Cleanance Women Smoothing Night Care рекомендується для дорослих жінок зі шкірою, схильною до акне, нерівною текстурою та слідами пост-акне.

Активні інгредієнти

SynoveaTM HR зменшує висипання та обмежує окислення сальних залоз; X-PressinTM вирівнює текстуру шкіри; Ретинальдегід допомагає усунути сліди постакне і запобігає появі перших ознак старіння; термальна вода Aven заспокоює та пом'якшує шкіру.

Переваги

Зменшує висипання, пігментні плями та сліди пост-акне, розгладжує шкіру.

Спосіб застосування

Наносите на ніч ретельно очищену шкіру. Нічний крем можна використовувати самостійно або після сироватки. Уникайте попадання в очі. Якщо ви відчуваєте дискомфорт, скоротите частоту застосування вдвічі.

склад

Термальна вода avene (avene aqua). каприловий/каприновий тригліцерид. ізододекан. диметикон. гліцерин. пентиленгліколь. пропіленгліколь. вода (aqua). сквалан. гліцерил стеарат. пэг-100 стеарат. гексілрезорцинол. 1,2-гександіол. альгін. арахідиловий спирт. арахідиловий глюкозид. Беженіловий спирт. бензойної кислоти. bht. каприлілгліколь. карбомір. диметикон кросполімер. диметиконол. віддушка (parfum). гідрогенізований поліізобутен. гідроксиетил акрилат/содіум. акрилоилдиметил таурат кополімер. папаїн. пег-7 триметилолпропановий кокосовий ефір червоний33 (ci 17200). ретиналь. гідроксид натрію. сорбітан ізостеарат. Стеариловий спирт. діоксид титану (Ci77891). ксантанова камедь.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 24.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл?

667.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл.

У чому особливості товару Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл?

Проблемна, жирна шкіра Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл. Відноситься до Проблемная, жирная кожа

Які відгуки у товару Крем нічний Avene Cleanance Women 30 мл?

Анастасія 11 Липень 2024

цей крем мені викликав жахливі, дрібні комедони на чолі а також у зоні нижче щок, які зараз доводиться лікувати довгий час іншими кремами, ніякого позитивного ефекту від нього не отримала, лише комедони. Також, можливо це лише у мене, але приблизно за тиждень після використання зламався дозатор, не працював та не давав крему