АНЦ
star_on

Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл

JAGO-PRO SP. Z.O.O.
Артикул: 48043
Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл
Написати відгук
154.8 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 1.55грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

№2
в категорії
Торгова назваGARDEX
Кількість в упаковці100 мл
ВиробникJAGO-PRO SP. Z.O.O.
Країна виробництваПольща
ФормаАерозолі під тиском

Опис

Аерозоль Gardex Baby для обробки дитячого одягу з метою захисту від кліщів, бліх, комарів, піщаних мух та москітів. Засіб призначений для дітей віком від 2 років. Засіб використовується ТІЛЬКИ на одязі. Діє до 15 днів проти кліщів та до 10 днів проти комарів.

Активні речовини

Однією з діючих речовин є сучасний акарицид (піретроїд 2-го покоління) – альфациперметрин. Речовина вибірково впливає на нервову систему кліщів і в той же час безпечна для здоров'я людини при дотриманні інструкції.

Через кілька хвилин після контакту з обробленим одягом кліщ втрачає здатність рухатися і кусати, потім настає параліч кінцівок, після чого кліщ відпадає від одягу та гине. Акарициди залишаються на одязі протягом тривалого часу – їх дія триває до 15 днів.

Аерозольний склад додатково збагачений репелентом (N,N-діетилтолуамід), що забезпечує комбіновану дію - оброблений одяг не тільки нейтралізує кліщів, що потрапили на неї, а й відлякує комарів, кусачих мошок, москітів.

Переваги

Аерозоль Gardex Baby – ефективний засіб проти різних видів кліщів, бліх, комарів, мошок. Він підходить для дітей віком від 2 років. Діє безвідмовно, забезпечує тривалий захист (протягом 15 днів, від комарів – 10 днів). Контакт шкіри з діючою речовиною виключено, оскільки вона наноситься тільки на одяг. Інгредієнти, що входять до складу продукції Gardex, проходять ретельний контроль, що гарантує безпеку для людини.

Спосіб застосування

Перед застосуванням струсіть балончик протягом 2-3 секунд. Обробку слід проводити на свіжому повітрі. Розпорошіть засіб на одяг з відстані 20-25 см до легкого зволоження, тримаючи балончик на витягнутій руці. Висушіть одяг і надягніть на нього спідню білизну. Не обробляйте одяг на людині і не надягайте її до повного висихання. Час захисту від кліщів і бліх - до 15 днів, комах - на 5 днів, якщо оброблений одяг зберігається в закритому пакеті між носіннями.

Запобіжні заходи

Одяг дітей, вагітних і жінок, що годують, повинен бути оброблений іншими особами. З обережністю застосовувати особам, які страждають на алергічні реакції, шкірні захворювання та підвищену чутливість до хімічних речовин.

Уникати контакту з пластмасовими виробами та синтетичними волокнами.

Уникати потрапляння в очі, рота, дихальної системи і на шкіру. У разі контакту промити водою. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню чи розпечених предметів!

склад

N,N-діетилтолуамід (5,0%), альфациперметрин (0,2%), денатурований етиловий спирт (55,2% об.), віддушка, пропелент (бутан, ізобутан, пропан). Не містить озоноруйнівних холодоагентів!

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 26.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл?

154.8 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл.

У чому особливості товару Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл?

Креми, спрей від укусів (репеленти) Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл. Відноситься до Кремы, спрей от укусов (репелленты)

Які відгуки у товару Аерозоль Gardex Baby від кліщів і комарів на одяг 100 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.