Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Зубна паста Sensodyne Pronamel 75 мл

Зубна паста Sensodyne Pronamel 75 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваSENSODYNE
ВиробникGlaxoSmithKline Pharmaceuticals S.A.
Країна виробництваСловацька Республіка
ФормаЗубні пасти

Інструкція Зубна паста Sensodyne Pronamel 75 мл

Склад

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Limonene, Anise Alcohol. Містить натрію фторид 0,315% w/w (1450 ppm фтору) і калію нітрат 5% w/w.

Опис

Зубна паста Сенсодин Пронамель відрізняється високою ефективністю, яка обумовлена ​​формулою. Активні компоненти ремінералізують ділянки емалі, які зазнали ерозії, тим самим надаючи відновлювальний ефект. Нітрат калію, що входить до складу формули, ефективно знімає біль при підвищеній чутливості зубів і ясен. Фтор, що міститься в пасті, відповідає за відновлення і зміцнення зубної емалі. Крім того, Сенсодин Пронамель захищає від негативного впливу харчових кислот, оскільки під час використання поступово нарощує на зубах захисну плівку. Сенсодин Пронамель забезпечує м'яке і делікатне очищення, тому ідеально підходить для щоденного використання. Також, завдяки приємному м'ятному смаку чудово освіжає подих.

Особливості

Захищає від впливу кислотної ерозії. Захищає від карієсу. Допомагає підтримувати здоров'я зубів і ясен. Підходить для людей з підвищеною чутливістю зубів. Освіжає подих.

Особливості застосування

Чутливість зубів може бути ознакою прихованої проблеми, що вимагає звернення до стоматолога. Якщо симптоми не проходять або посилюються, необхідно звернутися до стоматолога. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати дітям до 12 років без консультації стоматолога. У разі появи роздратування припинити застосування. Слід негайно звернутися до стоматолога чи лікаря при виникненні набряку обличчя або ротової порожнини.

Поширені запитання