star_on

Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл

Sunstar Япония
Артикул: 1041573
Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл
Написати відгук
163.30 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+1.63грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.10.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваGUM
Кількість в упаковці75 мл
ВиробникSunstar Япония
ФормаЗубні пасти

Опис

Зубна паста GUM HaliControl має багатогранну дію: вона ретельно очищає зуби, доглядає ясна і знижує ймовірність виникнення карієсу.

Її приємний смак та запах освіжає дихання протягом усього дня.

Зубна паста GUM HaliControl пройшла лабораторні випробування і сертифікована як така, що не чинить шкідливого впливу на здоров'я людини.

Не містить спирту, не має піноутворювального ефекту.

Без фарбника (хлоргексидин).

Переваги

Чисте та здорове дихання – затримує та нейтралізує сполуки, що викликають неприємний запах з рота; Тривалий захист – знищує бактерії, що викликають неприємний запах; Зміцнює зубну емаль; Захищає від карієсу; Гельова структура.

Властивості

Профілактика карієсу. Зубна паста GUM HaliControl містить фторид (ізомальт). Ця речовина покращує захисні функції зубної пасти та запобігає утворенню карієсу та зубного каменю. З появою перших ознак карієсу зубна паста ефективно ремінералізує пошкоджені тканини зуба. Паста також дбайливо доглядає зубну емаллю - ефективно видаляє бактеріальний наліт. Освіжає дихання. До складу зубної пасти входить комплекс інгредієнтів, здатних нейтралізувати бактерії (що викликають неприємний запах з рота) та стимулювати слиновиділення. Вона не тільки маскує неприємний запах з рота, але й нейтралізує та запобігає його причинам у довгостроковій перспективі. Догляд за яснами. При щоденному застосуванні спостерігається значне покращення стану м'яких тканин ротової порожнини. Засіб служить профілактичним засобом при кровоточивості ясен, запальних процесах у стадії захворювання. Обмежень щодо його застосування немає. Зубною пастою GUM HaliControl можна чистити зуби щодня без обмеження часу. Вона не містить шкідливих речовин, які вступають у реакцію зі слиною та змінюють кислотно-лужний баланс порожнини рота. Її можна використовувати дітям старше 12 років, вагітним і жінкам, що годують, алергікам, пацієнтам, що проходять лікування порожнини рота. Гельова консистенція. М'яка структура зубної пасти без кристалів і частинок, що відбілюють, дуже дбайливо очищає поверхню зуба, не пошкоджуючи його емаль. Тривалий ароматичний ефект. За лічені секунди зубна паста вбиває бактерії, що спричиняють неприємний запах. Ефект свіжого дихання триває від ранку до вечора.

Спосіб застосування

Нанесіть на зубну щітку і чистіть зуби після кожного їди, але не менше двох разів на день протягом 3 хвилин.

Для дорослих та дітей віком від 7 років і старше.

Спосіб застосування

Чистіть зуби після кожного прийому їжі, але не менше двох разів на день (вранці та ввечері). Для дорослих та дітей 12 років та старше.

склад

Вода, діоксид кремнію, ізомальт, ацидулоза, фторид натрію, молочнокислий цинк, молочна кислота, цетил перидініум хлорид, алое віра, лимонен.

Характеристики

Тип: зубна паста Застосування: гігієна ротової порожнини, неприємний запах з рота (галітоз), ремінералізація (відновлення) емалі Застосування: універсальне Стать: унісекс Вік: 7+ Кількість у коробці: 75 мл
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 12.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл?

163.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл.

У чому особливості товару Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл?

Зубні пасти та гелі Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл. Відноситься до Зубные пасты и гели

Які відгуки у товару Зубна паста GUM Halicontrol 75 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.